BAZAR Asus RT-AX5400

Exa kód : ASU645119
 
 
 
 

 

BAZAR Asus RT-AX5400
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vyzkoušeno, jemné vrypy na zadní straně, vyresetováno, vyčištěno, kompletní v originálním balení.
 
 

1 996 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 649 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 100  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vyzkoušeno, jemné vrypy na zadní straně, vyresetováno, vyčištěno, kompletní v originálním balení.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU645119
Kód výrobce:BAZAR 90IG0860-MO9B00
 

 

Asus RT-AX5400 (90IG0860-MO9B00)

Získejte ze své internetové sítě více s dvoupásmovým snadno rozšiřitelným Wi-Fi routerem Asus RT-AX5400, který vám umožní připojit více zařízení naráz a pozvednout vaše zážitky ze streamovaného obsahu a oblíbených online her na novou úroveň. Výborně se hodí jak pro ničím nerušené brouzdání po internetu, ale také náročnější hraní online her nebo streamování videa ve vysokém bitrate.

Využívá moderní technologii Wi-Fi 6 a pracuje ve dvou pásmech se 160MHz kanály, takže dokáže zajistit neuvěřitelné celkové rychlosti až 5 400 Mbit/s. Rovněž se můžete těšit i na nádherný černý vzhled s elegantními zlatavými akcenty. O dokonalé pokrytí i nejzazších koutů domácnosti se starají hned čtyři externí antény – a to i v případě, že žijete ve vícepatrové domácnosti. Přenos dat pak bude vždy bezpečný díky pokročilému šifrování.

Dvě pásma pro maximální rychlost připojení

Jednotka Asus RT-AX5400 k připojení využívá dvě pásma (2,4 GHz a 5 GHz) pro přenos Wi-Fi signálu a zdvojnásobuje tak výkon každého z nich. Můžete tedy v jednu chvíli připojit více zařízení díky vysoké dvoupásmové kapacitě sítě (rychlost 574 Mbit/s v rámci 2,4 GHz a 4 804 Mbit/s v 5 GHz). Pásmo 2,4 GHz se skvěle hodí pro vyřizování e-mailů a procházení webových stránek (případně pro použití přes několik zdí), zatímco pásmo 5 GHz pro hraní online her a streamování HD či 4K videí.

Klíčové vlastnosti:

  • Dvoupásmový Wi-Fi router
  • Moderní standard Wi-Fi 6 přináší vysokou rychlost ve dvou pásmech až 4 804 + 574 Mbit/s
  • Několikanásobně vyšší kapacita připojení díky technologiím OFDMA a MIMO
  • Čtyři externí antény s podporou funkce Beamforming pro široké pokrytí bez mrtvých zón
  • Technologie Asus AiProtection Pro poháněná Trend Micro pro vylepšené zabezpečení a ochranu s automatickými aktualizacemi
  • Snadné nastavení přes aplikaci Asus Router App
  • Výkonná agregace WAN až 2 Gb/s
  • Rozšířené pokrytí signálem pomocí technologie AiMesh

Užijte si dokonale stabilní a neskutečně rychlé připojení k internetu s pokročilým Wi-Fi 6 routerem, určeným především náročným uživatelům. Pracuje ve dvou pásmech a zajistí vynikající pokrytí rychlým internetem v celé domácnosti. Se snadným ovládáním přes aplikaci Asus Router App a vylepšeným zabezpečením Asus AiProtection Pro, včetně podpory šifrování WPA3-Personal.

Připojí vás pomocí moderního standardu Wi-Fi 6

Moderní standard Wi-Fi 6 zajistí ještě rychlejší a stabilnější bezdrátové připojení v celé domácnosti. Snižuje latenci a nabídne zabezpečenou síť s více jak čtyřnásobnou kapacitou pro ještě více zařízení. Ať už vlastníte zařízení s VR, více inteligentních spotřebičů, nebo jednoduše máte ve své domácnosti velké množství realizovaných připojení, Wi-Fi 6 s šířkou kanálu 160 MHz bude tím nejlepším řešením všech vašich požadavků.

Rychlost nové generace ve dvou pásmech

Užijte si rychlejší a stabilnější připojení k internetu se zařízením Asus RT-AX5400 – dvoupásmovým Wi-Fi routerem, který poskytuje standard 1024-QAM pro dramaticky rychlejší bezdrátové připojení. S celkovou rychlostí sítě dosahující přibližně 5 400 Mb/s – 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a 4 804 Mb/s v pásmu 5 GHz je několikanásobně rychlejší než klasický router se dvěma pásmy 802.11ac 2x2.

Snadné vytvoření inteligentní ultra rychlé domácí sítě

Chcete pokrýt celou domácnost jedinou silnou Wi-Fi sítí? Žádný problém. Využijte technologie Asus AiMesh, spojte několik AiMesh kompatibilních routerů dohromady a zvyšte dosah své sítě při současném odstranění mrtvých zón a zvýšení rychlosti přenosu na maximum. Vytvoření inteligentního domácího pokrytí nebylo nikdy snazší. Síti pak budete moci přiřadit buď jeden nebo více SSID identifikátorů a snadno tak vytvořit a spravovat jednotlivé „podsítě“.

Silnější a stabilnější připojení v celé domácnosti

Díky nejnovějšímu standardu Wi-Fi 6 s technologií OFDMA se budete moci spolehnout na vyšší dosah signálu Wi-Fi a lepší pokrytí rozdělením jednotlivých kanálů na menší subkanály. Ty mají menší šířku pásma, což jim poskytuje o až 80 % vyšší dostupnost, což vede ke stabilnějšímu Wi-Fi připojení po celé domácnosti. Celkem tak oproti předchozí generaci Wi-Fi 802.11ac získáte až 4násobně vyšší síťovou kapacitu, s níž snadno připojíte veškerá vaše domácí zařízení.

Kompletní zabezpečení na míru jednotlivým uživatelům

Procházejte internet v dokonalém bezpečí. Řešení Asus AiProtection Pro od společnosti Trend Micro s automatickými aktualizacemi obsahuje i protokol zabezpečení s názvem WPA3-Personal přináší nové možnosti zabezpečení pro účinnější boj s kyberhrozbami. Bezpečnější šifrování hesla Wi-Fi, možnost blokovat nežádoucí obsah jedním dotykem a vylepšená ochrana proti brute force útokům chrání vaši domácí Wi-Fi před nezvanými návštěvníky či útočníky a výsledkem je bezpečnější online prostor pro vás i další členy vaší rodiny. Samozřejmostí je i bezplatná pokročilá rodičovská kontrola, takže přesně budete vědět, na jakých stránkách vaše dítě tráví nejvíce času, nebo budete moci ty škodlivé rovnou zakázat.

Zůstaňte v bezpečí i na veřejných sítích

Bojíte se připojit k veřejným sítím v kavárnách, restauracích, hotelech, letištích nebo veřejné dopravě, protože nikdy nevíte, kdo další může vaši komunikaci odposlouchávat? Tak už se bát nemusíte – jednoduše využijte funkce Asus Instant Guard, používající VPN technologii k vytvoření bezpečného data tunelu, vedoucímu k routeru RT-AX5400, takže se budete moci spolehnout na téměř neprolomitelné připojení na jakékoliv veřejné síti, kterou se rozhodnete použít, přičemž jej dokonce budete moci sdílet s ostatními pomocí URL adresy. Aplikace Asus Instant Guard je dostupná pro zařízení s operačními systémy Android a iOS.

Citlivé informace či firemní data v dobrých rukou

Integrované funkce VPN vám pomohou na dálku nastavit rychlé a šifrované připojení k firemním sítím, aniž by bylo nutné instalovat VPN software na každé zařízení. Rovněž se s její pomocí budete moci bezpečně připojit například k oblíbeným streamovacím službám a VPN připojení dále spravovat – včetně OpenVPN a WireGuard pro využití více VPN funkcí naráz. Zajímavostí je i kompatibilita s funkcí VPN Fusion, jež přinese možnost používat jak zabezpečené, tak i běžné připojení k internetu současně pro optimální rychlost v každé situaci.

Obsah balení:

  • Router Asus RT-AX5400 (90IG0860-MO9B00)
  • 1× kabel RJ-45
  • 1× napájecí adaptér
  • 1× rychlá startovní příručka
  • 1× záruční list

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
DHCP 
 
 
DHCP
DHCP nám automaticky přiřazuje IP adresy k připojeným zařízením v síti - klient, seznam klientů DHCP, rezervace adres.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
Rozšiřetelný router  Ano
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  6
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
0
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
1
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
4804 Mb/s
Šifrování 
WEP 
 
 
WEP
Zastaralý bezpečnostní protokol, který byl určen pro bezdrátovou místní síť (WLAN). WEP byl prolomen v roce 2001, a proto by jeho nasazení mělo být nahrazeno zabezpečením pomocí WPA2.
 
 
 
 
 
Ne
WPA  Ano Personal
WPA2 Personal  Ano
WPA-Enterprise 
 
 
WPA-Enterprise
Předchůdce nejnovějšího zabezpečovacího protokolu WPA2. Je bezpečnější, než WEP, ale je taktéž zranitelný, a proto doporučujeme zakoupit router s šifrováním WPA2.
 
 
 
 
 
Ano
WPA2 Enterprise 
 
 
WPA2 Enterprise
Nejnovější povinné zabezpečení. Tento protokol je bezpečnější, než původní WPA.
 
 
 
 
 
Ano
WPS 
 
 
WPS
WPS vám usnadní práci. Nemusíte vypisovat dlouhé a složité heslo, stáčí opsat osmimístný kód nebo připojit zařízení přes USB k routeru.
 
 
 
 
 
Ano
AiMesh 
 
 
AiMesh
AiMesh kombinuje nejlepší vlastnosti tradičních špičkových routerů a síťových Wi-Fi systémů. Tato jedinečná technologie nastavuje nový standard pro sítě Wi-Fi a dává zákazníkům pohodlnou možnost kombinovat různé Wi-Fi routery a vytvářet tak mesh sítě.

Zjistěte více o AiMesh na exasoft.cz/asus-aimesh.htm
 
 
 
 
 
Ano
AiProtection 
 
 
AiProtection
AiProtection poskytuje komplexní zabezpečení od začátku do konce, což zahrnuje počáteční nastavení, každodenní pokrytí, a dokonce i blokování po případném napadení.

Zjistěte více o AiProtection na exasoft.cz/asus-aiprotection.htm
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  6,8 cm
Šířka  29,7 cm
Hloubka  33,5 cm
Hmotnost  0,6 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  12 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi