inc/00_LS/rozcestnik/ochrana-osobnich-udaju.html

Ochrana osobních údajů

Při nakládání s osobními daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Všechna tato data považujeme za důvěrná a v žádném případě nebudou zdarma nebo za úplatu poskytnuta třetí straně.

Registrační číslo společnosti ExaSoft Holding a.s. u Úřadu pro ochranu osobních údajů je 00035287.

Jaká data shromažďujeme a proč?

Shromažďuje pouze ta data, která potřebuje pro úspěšné vyřízení objednávky: jméno a příjmení, fakturační a dodací adresu, e-mail, telefonní číslo, v případě organizací pak také název firmy, kontaktní osobu, IČ a DIČ.

Využití dat pro marketingové účely společnosti ExaSoft Holding a.s. je možné jen v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů, který uvádí, že obchodní sdělení lze šířit pouze ve vztahu k uživatelům, kteří k tomu dali předchozí souhlas. Výjimkou je situace, kdy subjekt získá od svého zákazníka podrobnosti jeho elektronického kontaktu v souvislosti s prodejem výrobku nebo služby. Pak máme možnost využít elektronický kontakt pro potřeby šíření obchodních sdělení týkajících se prodávaných výrobků nebo služeb za předpokladu, že zákazník má jasnou a zřetelnou možnost jednoduchým způsobem a zdarma odmítnout souhlas s takovýmto využitím elektronického kontaktu i při zasílání každé jednotlivé zprávy.

Jak jsou data zabezpečena proti zneužití?

Veškerá data jsou shromažďována a ukládána na serverech, které jsou umístěny v zabezpečeném objektu, to se týká také veškerých datových záloh. K údajům mají přístup jen pověření pracovníci, kteří jsou obeznámeni se zněním výše citovaného zákona O ochraně osobních údajů. Všechny údaje jsou chráněny také proti případným elektronickým útokům – jednak HW firewallem, jednak SW zabezpečením přímo na serverech.

Jak je možno osobní data upravit, popřípadě zcela smazat?

Shromažďuje pouze osobní data těch uživatelů, kteří prostřednictvím e-shopu www.exasoft.cz objednali zboží nebo službu. V případě, že jste nezrealizovali žádný obchod, je možno celý účet smazat; stačí zaslat žádost e-mailem na adresu marketing@exasoft.cz. V případě, že již nějaký vzájemný obchod proběhl, je možno smazat pouze kontaktní údaje, ostatní data musí být podle zákona uchována pro daňové účely a pro případné kontrolní úkony státní správy.

 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2017 CyberSoft s.r.o.    Kopírování nebo další šíření obsahu stránek exasoft.cz je bez písemného souhlasu zakázáno. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.


Zobrazit klasickou verzi