Yenkee YSN 310

Exa kód : FAS101953
 
 
 
 

 

Yenkee YSN 310
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

YENKEE

Exa kód:FAS101953
Kód výrobce:YSN 310
 

 

BOJOVNÍK S VYSOKÝMI TEPLOTAMI
Disponuji dvěma 115mm ventilátory, které zajistí již pořádný průtok vzduchu. Tvůj notebook se ti zcela jistě odvděčí. Nejenom, že bude schopen pracovat dlouhodobě pod vysokým náporem, ale hlavně prodloužíš jeho životnost. To vše navíc kombinuji s minimální hladinou hluku a jednoduchou nastavitelností rychlosti větráků pomocí ovladače na předním panelu.

STABILITA A POHODLÍ V JEDNOM TĚLE
Rovnou osm poloh pro nastavení výšky podložky. Perfektní úhel pro sledování filmů, práci nebo hraní her si tak můžeš nastavit přesně podle sebe. Tvoje workflow se tak posune na jinou úroveň a tvé páteři se konečně uleví. O mojí stabilitu se pak starají čtyři gumové protiskluzové podložky, které udrží podložku s notebookem na jakémkoliv povrchu.

FUNKČNÍ DESIGN S LED PODSVÍCENÍM
Vzhled chladící podložky je stejně důležitý jako zevnějšek tvého notebooku. Většinu času totiž budou tyto dvě věci spolu spojeny, a proto jsme mysleli při výrobě na vše. Elegantní černá barva je sázkou na jistotu. LED osvětlení, které lze upravit v deseti režimech, je však vlastnost, kterou si zamiluješ. Atmosféra notně zhoustne při jeho využití. A zmíněnou funkčnost podporují další dva USB konektory, jenž můžeš použít dle libosti.
Chladicí podložka nabízí 11 režimů podsvícení RGB (včetně režimu LED OFF) ovládaných z dobře přístupného a viditelného předního panelu s LCD displejem.

SPECIFIKACE:

  • Provozní napětí DC 5V / 1A (USB)
  • Nastavitelný úhel až 45°
  • Rychlost ventilátoru 1200 ± 10% RPM
  • Průměr ventilátoru 115 mm
  • Průtok vzduchu 72 CFMM
  • Hluk 17-20 dBA
  • Délka kabelu 60 cm (součástí balení)
  • Vhodné až do velikosti notebooku 15,6”
  • Celkový rozměr 410 x 280 x 34 mm
  • Hmotnost 975 g

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Fast ČR, areál GLP Park Holubice, Holubice č.p. 550, 683 51 Holubice, tel: 531 010 295, e-mail: servis@fastcr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi