Yenkee YMS 2085PK Dual mode WL myš NOBLE

Exa kód : FAS102206
 
 
 
 

 

Yenkee YMS 2085PK Dual mode WL myš NOBLE
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš, Barva Růžová, Bluetooth, Optická, Počet tlačítek myši 6, Maximální DPI 2400, Rozhraní Bluetooth
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

YENKEE

Exa kód:FAS102206
Kód výrobce:45019714
 

 

Pro neomezené pohodlí vám NOBLE poskytuje 3 řešení bezdrátového připojení současně. Standardní připojení 2,4 G s USB a dvěma připojeními Bluetooth označenými jako BT1 a BT2 (podporuje starší verze 3.0 a novější verze 5.0, která je plně zpětně kompatibilní). Bluetooth připojení je vhodnější pro zařízení bez portu USB-A. Párování periférie a zařízení je snadné a rychlé.

Jakmile je vaše periférie spárována pomocí Bluetooth nebo 2,4G připojení, můžete snadno přepínat mezi 3 připojenými zařízeními jedním klepnutím na volič režimu v dolní části zařízení. NOBLE můžete připojit k pevnému stolnímu počítači pomocí 2,4G dongle přes USB port a pro přenosný notebook, který používáte na cestách, můžete použít připojení Bluetooth. To vám ušetří čas, prostor a zvýší vaši mobilitu a konektivitu. Úložiště 2,4G přijímače je ukryto pod horním krytem myši, který se snadno otevírá díky praktickému magnetickému uzávěru.

Tato přenosná, stylová a kompatibilní myš je ideálním řešením pro kancelář, cestování i domácí použití. Díky tichým switchům je tato tichá myš ideální volbou pro kanceláře v otevřených prostorách, učebnách nebo pro jiné prostory, kde může být vyžadováno tiché prostředí. Velké a super přesné kovové rolovací kolečko poskytuje příjemnou a přesnou práci v excelových souborech nebo jiných programech vyžadujících často rolovací funkci.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Růžová
Vertikální provedení  Ne
Herní provedení  Ne
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  6
Přepínač DPI  Ano
Maximální DPI  2400
Rozhraní  Bluetooth
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Fast ČR, areál GLP Park Holubice, Holubice č.p. 550, 683 51 Holubice, tel: 531 010 295, e-mail: servis@fastcr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi