Produkt je vyřazen!
 

 

YAMAHA NS-SW300 PIANO BLACK

Exa kód : YAM181350
 
 
 
 

 

YAMAHA NS-SW300 PIANO BLACK
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Subwoofer Advanced YST II, 250W, repro 25cm, rozsah 28 - 160Hz, 350 × 366 × 420 mm, 18 kg
 
 

13 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 562 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 699  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Subwoofer Advanced YST II, 250W, repro 25cm, rozsah 28 - 160Hz, 350 × 366 × 420 mm, 18 kg

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Yamaha

Exa kód:YAM181350
Kód výrobce:NS-SW300 PIANO BLACK
 

 

YAMAHA NS-SW300
Subwoofer Yamaha NS-SW300 kombinuje vynikající výkonost a pěkný vzhled. Navíc nabídne zbrusu novou technologii - kroucený reflexní port pro čitelné a pevné basy. Jedná se o model, který výborně padne do mnoha interiérů a svým výkonem nezklame ani ve větších místnostech. Jeho zabudovaný přepínač BASS (Bass Action Selector System) vám umožní zvolit si mezi režimy Hudba a Film a následně řídí subwoofer vybraným způsobem. Nastavit lze samozřejmě i horní ořez, aby výstup subwooferu perfektně ladil s rozsahem zbytku použitých reprosoustav. Spotřeba tohoto subwooferu v pohotovostním režimu dosahuje pouhých 0,3 W. Navíc je magneticky stíněný pro minimalizaci interferencí s domácí elektronikou.

Nový kroucený rozšířený reflexní port
Zbrusu nový kroucený rozšířený reflexní port využívá rozsáhlých zkušeností z vývoje subwooferů společnosti Yamaha. Rozšířený, jemně kroucení tvar rozptyluje proud vzduchu vytvořený kolem okraje portu a vytváří hladký tok vzduchu. To redukuje reziduální šum, který nepochází z původního signálu a zajišťuje čistou a přesnou reprodukci nízkých kmitočtů. Od speciálních efektů ve filmech až po atmosféru živých koncertů, vždy uslyšíte čitelný bas, který je pevný a realistický.

Digitální zesilovač s PWM a dvojitou zpětnou vazbou
Zabudovaný zesilovač dodává stabilní výstup síly 250 W, to vše navíc s vysokou efektivitou, s minimální spotřebou elektrické energie a produkcí zbytkového tepla. Tento systém nevyžaduje výstupní filtrační cívku, což přináší extrémně nízký šum i zkreslení. Zdvojená zpětná vazba redukuje zkreslení hned dvakrát a výsledkem je vyšší čistota zvuku.

Advanced YST II pro úžasnou hloubku basů
Yamaha Active Servo Technology II kombinuje negativní impedanci a principy konstantního proudu k řízení reproduktoru s ještě přesnější kontrolou než tomu bylo u první verze. S využitím pokročilých obvodů konvertujících negativní impedanci je dynamicky optimalizována efektivní impedance reproduktoru k zajištění excelentní linearity. Díky tomu se můžete těšit na stabilnější a přesnější odezvu v nízkých kmitočtech a celkově vyšší kvalitu zvuku.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi