Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Exa kód : SMT002116
 
 
 
 

 

Xiaomi Mi Air Purifier 3H
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchu vybavena OLED displejem. Zachycuje prach, pyl, výpary chemikálií, zvířecí srst, zápach z cigaret a další nečistoty. Pohlcuje až 9,97 % 0,3µm a větších částic. Třístupňový HEPA filtr. Kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa
 
 

3 190 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 636 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 159  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Čistička vzduchu vybavena OLED displejem. Zachycuje prach, pyl, výpary chemikálií, zvířecí srst, zápach z cigaret a další nečistoty. Pohlcuje až 9,97 % 0,3µm a větších částic. Třístupňový HEPA filtr. Kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT002116
Kód výrobce:XA361
 

 

Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Čistička vzduchu Mi Air Purifier 3H se stane nepostradatelným příslušenstvím ve vaší domácnosti! Její speciálně navržený filtr dokáže efektivně zachycovat většinu běžného i netypického znečištění vzduchu, ať už jde o prach nebo třeba různé chemikálie. Zajistěte si i vy pro svou domácnost čistý vzduch!

  • Ovládání je možné přes mobilní aplikaci
  • Minimalistický design se hodí do každé domácnosti a kanceláře
  • OLED displej zobrazuje aktuální teplotu a vlhkost vzduchu v místností a stav WiFi připojení
  • Kompatibilita s Google Assistant, Amazon Alexa a Mi Home

Velice účinné čištění
Čistička Xiaomi je vybavena třístupňovým True HEPA filtrem, který je schopen zachytit až 99,97 % 0,3 µm a větších částic, které mohou být pro lidský organismus škodlivé. Zbavuje okolní vzduch kouře, vlasů, pavučin, prachu, srsti domácích mazlíčků, pylu a plísní. Filtr navíc zachytává i a škodlivé látky, které nejdou vidět – formaldehyd atd. Jeho výměnu výrobce doporučuje po 6 až 12 měsících.

Dokonalé provedení
Čistička vzduchu je vybavena OLED obrazovkou s vysokým rozlišením, na které zobrazíte teplotu, vlhkost i stav WiFi připojení. Přesný laserový senzor částic kontroluje stav ovzduší. A s instalovaným výkonem 38W zvládne čistička vzduchu Mi Air Purifier 3H vyčist 380m3 vzduchu za pouhou hodinu – tak moc je výkonná.

Klíčové vlastnosti
Čistička vzduchu pohlcuje až 99,97 % částic. OLED obrazovka s vysokým rozlišením zobrazuje teplotu, vlhkost a stav WiFi připojení. Je vybavena třístupňovým True HEPA filtrem. Doporučená doba výměny filtru je 6 – 12 měsíců. Zachycuje prach, pyl, výpary chemikálií, zvířecí srst, zápach z cigaret. Díky preciznímu automatickému řízení pracuje zcela samostatně. Možnost přizpůsobení specifickým požadavkům. V nočním režimu ztiší hlučnost na pouhých 33 dB. Zvládne přefiltrovat 380 m3 vzduchu za hodinu na ploše 126 m2. Stisknutím tlačítka můžete přepnout pracovní režim mezi režimem spánek, automatický, oblíbené, nízké, střední a vysoké úrovně. Kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa a Mi Home.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dokumenty


 

Návod k použití:  Mi Air Purifier 3H.PDF
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi