Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Haylou LS02, černá

Exa kód : SMT002264
 
 
 
 

 

Xiaomi Haylou LS02, černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
chytré hodinky, 1,4" 320x320 displej, výdrž až 20 dní, 12 sportovních režimů, monitorování spánku, snímač srdečního tepu, IP68, Bluetooth 5.0, notifikace z telefonu, alarm, upozornění na dlouhé sezení aj.
 
 

550 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

455 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

chytré hodinky, 1,4" 320x320 displej, výdrž až 20 dní, 12 sportovních režimů, monitorování spánku, snímač srdečního tepu, IP68, Bluetooth 5.0, notifikace z telefonu, alarm, upozornění na dlouhé sezení aj.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT002264
Kód výrobce:HA0015
 

 

Nejzásadnější vlastnosti hodinek

  • Ohromující výdrž baterie – na jedno nabití až 20 dní
  • Spárování s telefonem pomocí Bluetooth 5.0 (kompatibilní s Android i iOS)
  • Podpora 12 různých sportovních aktivit
  • Přesné měření tepové frekvence
  • Sledování délky a kvality spánku
  • Kovové tělo a voděodolnost IP68

Kvalitní provedení
Design hodinek se nese v minimalistickém ale elegantním duchu. V kovovém rámečku je zasazen obdélný 1,4” TFT displej, který je dobře čitelný i za slunečního svitu. Na tento displej se podařilo natěsnat 320 × 320 pixelů, na zobrazované informace tak nebudete muset mhouřit oči. Provedení hodinek není pouze na parádu, ale vyhovuje i standardu IP68, což v praxi znamená, že s hodinkami je možné plavat a neublíží jim ani prašnější prostředí.

Ilustrační foto

Ideální parťák pro sport
Neopomenutelnou součástí jakýchkoliv smartwatch je podpora sledování sportovních výkonů. LS02 přináší podporu hnedle 12 takovýchto aktivit: Běhání, chůze, cyklistika, lezení, spinning, jóga, běhání na trenažeru, posilování, volný trénink, basketbal, fotbal a veslování.

Další funkce
Pochopitelně se dočkáte i standardních funkcí jako je krokoměr, počítání ušlé vzdálenosti a spálených kalorií. Součástí výbavy je také snímač tepové frekvence a monitorování spánku. Tyto údaje pak můžete zpětně vyhodnocovat v aplikaci Haylou Fit. Tím se dostáváme k propojení s telefonem, které je možné díky Bluetooth 5.0. Po spárování hodinek se svým smartphonem můžete tak na LS02 přijímat i notifikace z telefonu.

Nadstandardní výdrž baterie
Ačkoliv hodinky nabízejí více funkcí, než obyčejné chytré náramky dosahují srovnatelné výdrže baterie. Provoz hodinek klasicky zajišťuje integrovaná baterie, a to s kapacitou 260 mAh. Díky ní mohou fungovat na jedno nabití až 20 dnů. V případě zapnutého měření tepové frekvence se výdrž zkracuje zhruba na polovinu. Následné znovunabití probíhá přes magnetický konektor, umístěný na spodní straně zařízení.

Balení obsahuje

  • hodinky Xiaomi Haylou LS02
  • nabíjecí kabel
  • manuál

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi