Whimzees Dental Stix M 7 kusů 30g

Exa kód : PET100723
 
 
 
 

 

Whimzees Dental Stix M 7 kusů 30g
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
NÁVOD NA KRMENÍ: 1 ks/den. Doporučeno pro psy starší 3 měsíců. Pes musí mít k dispozici čerstvou vodu. Dohlédněte na svého psa dokud žvýká.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NÁVOD NA KRMENÍ: 1 ks/den. Doporučeno pro psy starší 3 měsíců. Pes musí mít k dispozici čerstvou vodu. Dohlédněte na svého psa dokud žvýká.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Whimzees

Exa kód:PET100723
Kód výrobce:346812
 

 

SLOŽENÍ: bramborovy škrob, glycerin, celulózovy prášek, lecitin, sušené droždí, sladovy vytažek, vlčí bob, uhličitan vápenatý. NÁVOD NA KRMENÍ: 1 ks/den. Doporučeno pro psy starší 3 měsíců. Pes musí mít k dispozici čerstvou vodu. Dohlédněte na svého psa dokud žvýká. UPOZORNĚNÍ: Pouze pro psy. Není určeno k lidské spotřebě. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pro svého psa zvolte vždy pamlsek správné velikosti. Analytické složky: hrubý protein 1,0%, obsah tuku 2,0%, hrubá vláknina 7,0%, hrubý popel 2,4%, vlhkost 12,0%, calcium 0,25% OBSAH KALORIÍ: 3200 kcal/kg (metabolizovatelná energie) Skladujte při pokojové teplotě, na čistém a suchém místě. Spotřebujte do data uvedeného na obalu:/


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi