WD RED PLUS NAS WD20EFPX 2TB SATA 600 128MB cache 175 MB s CMR

Exa kód : WDC100942
 
 
 
 

 

WD RED PLUS NAS WD20EFPX 2TB SATA 600 128MB cache 175 MB s CMR
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pevný disk, Kapacita 2000 GB, Rozhraní SATA 6 GB/s, Vyrovnávací paměť 128 MB, Rychlost otáček 5400
 
 
 
Od 124  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Western Digital (WD)

Exa kód:WDC100942
Kód výrobce:WD20EFPX
 

 

Disk WD Red™ Plus je vybaven výkonem, který zvládne prostředí NAS pro malé a střední podniky a zvýšenou zátěž pro zákazníky z oblasti SOHO, a je ideální pro archivaci a sdílení, stejně jako pro obnovu polí RAID v systémech využívajících ZFS a další souborové systémy.
Tyto disky jsou zkonstruovány a testovány pro až 8šachtové systémy NAS a poskytují vám flexibilitu, všestrannost a jistotu při ukládání a sdílení vašich cenných domácích a pracovních souborů.

Pro malé a střední podniky
Streamujte, zálohujte, sdílejte a organizujte svůj digitální obsah pomocí NAS a disků WD Red™ Plus navržených pro snadné sdílení obsahu se zařízeními ve vaší domácnosti nebo firmě.

Technologie NASware™ zvyšuje kompatibilitu disků s vaší stávající sítí a zařízeními. Ve větších firmách s až 24 pozicemi se můžete spolehnout na disky WD Red™ Plus, které poskytují výjimečný výkon.

Exkluzivní software NASware
Nebude vám stačit jen tak nějaký disk.

Získejte až 112 TB kapacity ve svém 8šachtovém systému NAS a díky exkluzivní technologii NASware společnosti Western Digital můžete optimalizovat každý disk.
Pokročilá technologie NASware, zabudovaná do každého pevného disku WD Red™, zlepšuje výkon úložiště tím, že zvyšuje kompatibilitu, integraci, možnost upgradu a spolehlivost.

Vytvořeno pro optimální kompatibilitu s NAS
Disky WD Red™ Plus s technologií NASware™ vás zbaví dohadů při výběru disku.

Náš jedinečný algoritmus, optimalizovaný pro systémy NAS, vyvažuje výkon a spolehlivost v prostředích NAS a RAID. Jednoduše řečeno, disk WD Red™ Plus je jedním z nejkompatibilnějších disků pro skříně NAS. Ale neberte nás za slovo. Disky WD Red™ Plus jsou odrazem rozsáhlého zapojení partnerů v oblasti technologií NAS a testování kompatibility.

WD Red™ Pro pro velké firmy
Pokud hledáte výkon pro NAS, pevné disky WD Red™ Plus NAS poskytují výjimečný výkon pro střední a velké firemní zákazníky s extrémními nároky.
Pro prostředí NAS s 9 až 24 pozicemi poskytují disky WD Red™ Plus nekompromisní výkon a neochvějnou jistotu podpořenou pětiletou omezenou zárukou.

3D Active Balance Plus
Naše vylepšená technologie řízení vyvážení ve dvou rovinách výrazně zlepšuje celkový výkon a spolehlivost disku. Pevné disky, které nejsou správně vyvážené, mohou způsobovat nadměrné vibrace a hluk v systému s více disky, snižovat životnost pevného disku a časem snižovat jeho výkon.

Prostředí 24/7
Vzhledem k tomu, že systém NAS je neustále v provozu, je spolehlivý disk nezbytný. Díky MTBF až 1 milion hodin je disk WD Red™ Plus zkonstruován tak, aby zvládl prostředí s nepřetržitým provozem.

Prémiová podpora a tříletá omezená záruka
S jistotou vylepšete výkon svého NAS s jistotou 3leté omezené záruky spolu s prvotřídními službami podpory, které jsou součástí každého disku WD Red™ Plus.

Disky pro stolní počítače vs. WD Red™ Plus
Udělejte dobře svému NAS a vyberte si disk speciálně vytvořený pro NAS s řadou funkcí, které vám pomohou zachovat data a udržet optimální výkon. Při výběru pevného disku pro NAS berte v úvahu následující skutečnosti:

Kompatibilita: Na rozdíl od disků pro stolní počítače jsou tyto 3,5" pevné disky speciálně testovány na kompatibilitu se systémy NAS pro dosažení optimálního výkonu.
Spolehlivost:
Disky pro stolní počítače nejsou obvykle navrženy a testovány v takových podmínkách jako disky WD Red™ Plus.
Kontrola obnovy po chybě: Pevné disky WD Red™ Plus pro NAS jsou speciálně navrženy s kontrolou obnovy chyb RAID, která pomáhá omezit selhání v systému NAS.

Ochrana proti hluku a vibracím: Desktopové disky, které jsou navrženy pro samostatný provoz, obvykle nabízejí jen malou nebo žádnou ochranu před hlukem a vibracemi, které jsou přítomny v systému s více disky. Disky WD Red™ Plus jsou navrženy tak, aby se jim dobře dařilo v prostředí systémů NAS s více šachtami.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pevný disk
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
2000 GB
Formát 
 
 
Formát
Tento parametr specifikuje v palcích (") rozměr externího disku. Obvykle jsou na trhu k dispozici disky o velikosti 2.5", případně 3.5".
 
 
 
 
 
3,5"
Rozhraní  SATA 6 GB/s
Vyrovnávací paměť  128 MB
Rychlost otáček  5400
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.wdc.com


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi