WD_BLACK D10 pro Xbox - 12TB, černá

Exa kód : WDC100808
 
 
 
 

 

WD_BLACK D10 pro Xbox - 12TB, černá
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pevný disk
 
 

10 417 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 609 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 521  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Western Digital (WD)

Exa kód:WDC100808
Kód výrobce:WDBA5E0120HBK-EESN
 

 

WD BLACK D10 pro Xbox: S mega-kapacitou pro vaše hry
Disk značky Western Digital D10 Game Drive pro Xbox One vám díky olbřímí kapacitě 12 TB poskytne dostatečný prostor pro rozšíření vaší herní knihovny. Mazání starých her kvůli novým už je minulostí!

Proč pořídit

  • Velmi vysoká datová kapacita
  • Snadno přenosné zařízení
  • Vylepšuje herní možnosti vaší konzole Xbox One
    Vaše hry budou stále s vámi
    Získejte rychlý přístup ke hrám, ať už jste kdekoli. Přenosné a odolné provedení tohoto herního disku vám umožní brát svoji knihovnu her pro Xbox všude s sebou. Stačí zapojit, přihlásit se a můžete se pustit do hraní libovolné hry z vaší sbírky (pokud jste hru zakoupili a nahráli z disku, může být kvůli ověření vlastnictví vyžadován původní disk. Je vyžadováno připojení k internetu a účet Xbox live).

Hardwarový rychlík
Plotny disku rotují rychlostí 7 200 ot./min., využívají technologií aktivního chlazení (pomáhá udržet správnou provozní teplotu a snižuje riziko selhání), se kteoru dosahují přenosové rychlosti až 250 MB/s. Součástí disku je 1měsíční členství Xbox Game Pass Ultimate zdarma, které zahrnuje kromě Xbox Live Gold také přístup k více než stovce her na vašem Xboxu a PC.

Nabíjejte kdykoliv
Herní disk D10 Game Drive pro Xbox One disponuje dvěma 7,5W nabíjecími porty USB typu A, které usnadní dobíjení herního vybavení a příslušenství. Disk je pečlivě přizpůsobený pro horizontální i vertikální umístění.
Užijte si lepší výkon
V zařízeních WD BLACK se používají pouze takové součástky, které zaručují rychlé čtení a nahrávání dat. I díky tomu posune toto zařízení výkon vaši konzole na novou výkonnostní úroveň.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pevný disk
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.wdc.com


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi