Vileda Návlek z recyklovaných vláken Ultramax Care 173491

Exa kód : TIP467096
 
 
 
 

 

Vileda Návlek z recyklovaných vláken Ultramax Care 173491
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Vileda

Exa kód:TIP467096
Kód výrobce:4023103242555
 

 

Vyměnitelný náhradní mycí návlek na mop Vileda Ultramax je určen zejména pro čištění delikátních podlah. Jeho jedinečné složení zanechá při čištění na vašich podlahách méně vody. Podlahy tak rychleji schnou a zároveň je zajištěno, že nedojde k poškození dřevěných podlah, jako jsou parkety, laminát nebo jiné běžné netěsnící dřevěné podlahy.

- Při péči o vaši podlahu a jemné povrchy je tento náhradní návlek šetrný k životnímu prostředí. Je navržen s důrazem na udržitelnost a potřeby vaší podlahy, jelikož ve složení je z části použito i 100% recyklované mikrovlákno.
- Fialová vlákna náhradního mycího návleku Vileda Ultramax Care čistí nečistoty a zachytávají i vlasy, zatímco bílá vlákna a vysoce kvalitní 100% recyklovaná mikrovlákna vaše podlahy rychle vysuší a zanechají je lesklé.
- Díky 4 připínacím cvočkům lze náhradní návlek jednoduše rychle vyměnit. Perte jej v pračce s podobnými materiály do 60 °C bez aviváže a změkčovadel. - Pro dosažení skvělých výsledků čištění doporučujeme vyměnit náhradní návlek každých 6 měsíců.
- Náhradní mycí návlek Vileda Ultramax Care je kompatibilní s mopy Ultramax a Ultramax Turbo a je v hodný pro všechny typy tvrdých podlah.
- Složení: 100% Polyester. Vyrobeno v Itálii.
- Rozměr: 36 × 14 cm. Mycí návlek je použitelný pro hlavice mopů Vileda o rozměrech 34 × 10 cm.
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi