Produkt je vyřazen!
 

 

Ubiquiti NanoStation AC Loco AirMAX

Exa kód : UBN000187
 
 
 
 

 

Ubiquiti NanoStation AC Loco AirMAX
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
NanoStation AC Loco AirMAX, výkon 13 dBi, typ antény: MIMO 2x2, venkovní, kmitočet 5 GHz. Rozhraní: 1x 100/1000 RJ-45.
 
 

1 161 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

960 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 58  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NanoStation AC Loco AirMAX, výkon 13 dBi, typ antény: MIMO 2x2, venkovní, kmitočet 5 GHz. Rozhraní: 1x 100/1000 RJ-45.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

UBNT

Exa kód:UBN000187
Kód výrobce:NS-5ACL
 

 

Revoluční poměr ceny a výkonu
Venkovní jednotka NanoStation AC Loco s revolučním poměrem cena/výkon, v novém designu a s podporou 802.11ac. Díky tomu dosahuje propustnosti až 450 Mbps. Ideální pro klientské jednotky nebo spoje Bod-Bod. Upgradujte síť s minimálními náklady!

NanoStation AC Loco je ve venkovním provedení a má integrované 13dBi (5GHz) s horizontální a vertikální polarizací (MIMO2x2). Pro vysoké přenosové rychlosti jednotka využívá modulaci 256QAM a TDMA protokol AirMAX pro dosažení nízkých latencí.

Umožňuje bezdrátový přístup na jednotku
NanoStation AC Loco je z druhé generace airMAX AC zařízení, které podporují bezdrátový přístup na jednotku a možnost nastavení v aplikaci UNMS pro mobilní zařízení. Aplikace UMobile (Android, iOS) pomáhá i se zaměřením spoje a výrazně tím urychlí jeho instalaci. Jednotka je kompatibilní jen s dalšími produkty airMAX ac a je určena pro venkovní použití.

Intuitivní webové rozhraní
Webové rozhraní systému airOS 8 je intuitivní a zobrazuje konstelační diagram a průběh SNR v reálném čase. Jednotka podporuje režimy AP/klient v sítích Bod-MultiBod nebo Bod-Bod a módy router nebo bridge.

Vlastní 5GHz rádio
NanoStation AC Loco jako každé zařízení z řady airMAX AC má dedikované rádio pro kontinuální spektrální analýzu 5 GHz pásma. Obsahuje rovněž vylepšenou přepěťovou ochranu, která chrání zařízení proti elektrostatickému výboji. Součástí balení není napájecí PoE injektor.

Software s časem nabízí nové featury
Systém AirOS je neustále vylepšován, a proto doporučujeme vždy používat aktuální verzi, kterou stahujte na stránkách Ubiquiti v sekci Downloads. Zároveň je nutné zařízení provozovat v souladu s Všeobecným oprávněním pro pásmo 5 GHz, využívat funkci DFS a vyvarovat se použití frekvencí, které používají meteorologické radary tj. 5635 a 5645 MHz.

Klíčové vlastnosti
Vynikající řešení pro spojení klientských instalací typu bod - bod. Jednotka pracuje s kmitočtem 5 GHz v pásmu 802.11ac. Využívá anténu typu MIMO 2x2. Součástí zařízení je vylepšená přepěťová ochrana, která zabezpečuje systém před elektrostatickým výbojem.

Upozornění: balení neobsahuje napájecí PoE adaptér. K dokoupení možnost gigabitovou nebo 100Mbps verzi.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi