Vážení zákazníci, z důvodu dovolených upravujeme na přechodnou dobu otevírací dobu prodejny v Karviné od 8 do 16 hodin. Děkujeme za pochopení.

x
 

TRUST DALYX 3-IN-1 USB-C ADAPTER

Exa kód : TRU400742
 
 
 
 

 

TRUST DALYX 3-IN-1 USB-C ADAPTER
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
TRUST Dalyx 3-in-1 Multiport USB-C Adapter. Stylový hliníkový 3portový adaptér USB-C z hliníku pro přidání portů USB a HDMI a nabíjecího portu typu C do notebooku.
 
 

710 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

587 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TRUST Dalyx 3-in-1 Multiport USB-C Adapter. Stylový hliníkový 3portový adaptér USB-C z hliníku pro přidání portů USB a HDMI a nabíjecího portu typu C do notebooku.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Trust

Exa kód:TRU400742
Kód výrobce:23772
 

 
TRUST Dalyx 3-in-1 Multiport USB-C Adapter. Stylový hliníkový 3portový adaptér USB-C z hliníku pro přidání portů USB a HDMI a nabíjecího portu typu C do notebooku. Klíčové vlastnosti *Přidejte do svého notebooku další porty HDMI a USB a nabíjecí port USB-C pomocí jediného portu USB-C *HDMI port pro připojení monitoru nebo TV *Obrazy s vysokým rozlišením v bohatých barvách díky HDR a HDMI 1.4 (4K30Hz) *Port USB pro příslušenství, jako je klávesnice, myš a externí jednotka *Podporuje rychlost přenosu dat až 5 Gbps pomocí USB 3.2 Gen 1 *Port USB-C PD pro nabíjení notebooku s výkonem až 100 W *Odolné a stylové tlakové odlitky z hliníkové slitiny *Tenký a kompaktní, snadno přenosný při cestování Technické parametry *Délka hlavního kabelu: 10 cm *USB verze: 3.1 gen 2 *HDMI verze: 1.4 *Rozlišení: 4K 30Hz *Připojení pro: USB-C, HDMI, USB-A *Rozměry: 11 x 58 x 51 mm *Hmotnost: 38 g Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23772-dalyx-3-in-1-multiport-usb-c-adapter

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi