TRUST BOLOGNA/Kancelářská/Optická/Bezdrátová USB/Černá

Exa kód : TRU400628
 
 
 
 

 

TRUST BOLOGNA/Kancelářská/Optická/Bezdrátová USB/Černá
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ekologická sada brašny na 16” notebook s tichou bezdrátovou myší, obě vyrobené z recyklovaných materiálů
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ekologická sada brašny na 16” notebook s tichou bezdrátovou myší, obě vyrobené z recyklovaných materiálů

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Trust

Exa kód:TRU400628
Kód výrobce:24988
 

 
Ekologická sada, která obsahuje brašnu na 16” notebook a tichou bezdrátovou myš – obojí z recyklovaných materiálů *S touto praktickou sadou brašny a myši můžete pracovat kdekoli na světě. * Materiál brašny byl vytvořen z 11 recyklovaných PET lahví, zatímco myš je z 83 % vyrobena z recyklovaných plastů. * Prostorná polstrovaná vnitřní část s ultra měkkou podšívkou umožňuje bezpečně uložit notebooky s úhlopříčkou do 16” (26 × 37 cm). *Další přihrádky usnadňují přepravu příslušenství, jako jsou telefony, nabíječky a tablety. * Díky uchu a odnímatelnému a nastavitelnému ramennímu popruhu můžete cestovat pohodlně a stylově. *Tichá tlačítka myši a volba rychlosti (800/1600 DPI) vám pomohou klikat klidně a přesně. * Díky gumovým bočnicím a oboustrannému designu budou vaše ruce spokojené po celý den. *Díky kompaktním rozměrům a bezdrátovému připojení na vzdálenost až 8 m můžete pracovat kdykoli a kdekoli. *Životnost baterie až 12 měsíců a vypínač jsou zárukou toho, že tato myš zvládne i tu nejdelší práci. Rozměry a hmotnost: *Celková váha: 430 g *Hloubka hlavního produktu (v mm): 20 mm *Šířka hlavního produktu (v mm): 410 mm *Výška hlavního produktu (v mm): 290 mm Obsah balení : * Brašna na notebook * Bezdrátová myš * microUSB přijímač * 1× baterie Duracell® typu AA https://www.trust.com/en/product/24988-bologna-bag-mouse-set-black

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi