TrueLife Invio MS5

Exa kód : LAM349380
 
 
 
 

 

TrueLife Invio MS5
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sterilizátor do mikrovlnné trouby, kapacita 5 lahví, ničí 99,9 % bakterií a mikrobů, metoda parní sterilizace, doba trvání 2 minuty, předměty sterilní po dobu 24 hodin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sterilizátor do mikrovlnné trouby, kapacita 5 lahví, ničí 99,9 % bakterií a mikrobů, metoda parní sterilizace, doba trvání 2 minuty, předměty sterilní po dobu 24 hodin

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TrueLife

Exa kód:LAM349380
Kód výrobce:TLIMS5
 

 

TrueLife Invio MS5 – Sterilizátor do mikrovlnné trouby
Ochrana imunitního systému vašeho dítěte pro vás nemusí znamenat neustálé vyvarování lahví a dudlíků. Se sterilizátorem do mikrovlnné trouby TrueLife Invio MS5 sterilizujete dětské láhve, kousátka a další předměty během dvou minut. K tomu potřebujete jen obyčejnou vodu a mikrovlnnou troubu. Sterilizátor využívá nemocniční metodu parní sterilizace, která je rychlá, účinná a bez chemických látek. Ničí tak 99,9 % bakterií a mikrobů, které se na dětských předmětech nacházejí, aniž by poškodil jejich povrch. Sterilizátor je navržen pro většinu mikrovlnných trubek na trhu a zvládne většinu typů kojeneckých lahví.Pojme až 5 lahví najednou a jednoduše se ovládá. Díky kompaktním rozměrům s ním můžete bez problému cestovat.

Ničí 99,9 % bakterií a mikrobů
Sterilizátor funguje na principu cirkulace páry o vysoké teplotě. Po umístění sterilizátoru do mikrovlnné trouby účinně a šetrně sterilizuje dětské dudlíky, láhve, savičky, kousátka a ostatní předměty, které tak není nutné manuálně vyvařovat. Metoda parní sterilizace je jednoduchá, rychlá a díky vysoké teplotě páry efektivně ničí až 99,9 % bakterií a mikrobů.

Sterilizace trvá 2 minuty, vydrží 24 hodin
Celý proces sterilizace trvá přibližně 2 minuty, přesný čas závisí na výkonu vaší mikrovlnné trouby. Po zavření víka sterilizátoru zůstávají předměty uvnitř sterilní po dobu 24 hodin. Vždy tak máte k dispozici čistý dudlík nebo láhev, například když zrovna nestíháte, nebo cestujete.

Jednoduché použití, žádná chemie
Protože nám na zdraví vašeho miminka záleží, vyrobili jsme TrueLife Invio MS5 bez toxických BPA sloučenin, které jsou škodlivé zdraví vašeho miminka ik životnímu prostředí. Sterilizátor se nejen snadno čistí, ale má i dlouhou životnost. Invio MS5 je velmi jednoduchý nástroj, k jehož použití vám stačí jen čistá voda z kohoutku a mikrovlnná trouba. Není potřeba žádný chemický přípravek. Součástí balení je zároveň praktická odměrka a kleště pro hygienické vyjímání předmětů.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi