TrueLife AquaFloss Lite

Exa kód : LAM349359
 
 
 
 

 

TrueLife AquaFloss Lite
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ústní sprcha TrueLife AquaFloss Lite slouží ke každodennímu efektivnímu čištění mezizubních prostor, které je snazší a šetrnější, než použití mezizubních kartáčků či nití.
 
 
 
Od 60  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ústní sprcha TrueLife AquaFloss Lite slouží ke každodennímu efektivnímu čištění mezizubních prostor, které je snazší a šetrnější, než použití mezizubních kartáčků či nití.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TrueLife

Exa kód:LAM349359
Kód výrobce:TLAQFL
 

 

Věděli jste, že 95 % zubních kazů vzniká v mezizubních prostorech? Jejich pravidelným čištěním můžete předejít nejen zubnímu kazu, ale i zánětu dásní nebo paradentóze. Ústní sprcha TrueLife AquaFloss Lite slouží ke každodennímu efektivnímu čištění mezizubních prostor, které je snazší a šetrnější, než použití mezizubních kartáčků či nití.

Efektivní čištění mezizubních prostor
Při správném použití zubní sprcha odstraní až 99 % zubního plaku a vyčistí vaše zuby tak, jak to samotný kartáček nikdy nedokáže. Díky kompaktnímu designu a výdrži baterie ji můžete mít neustále s sebou. Její používání je snadné a vyžaduje minimum nácviku. Výsledkem jsou zdravé zuby i dásně a vy se můžete naplno smát.

Kompletní dentální hygiena snadno a šetrně
Používání AquaFloss Lite je mnohem snazší a šetrnější, než čištění pomocí zubní nitě a mezizubních kartáčků, které navíc musíte pravidelně dokupovat. Stačí naplnit nádržku ústní sprchy AquaFloss Lite vodou a zvolit jeden ze tří režimů. Proud vody a vzduchu pronikne i do nejmenších prostor a účinně odstraní zubní plak, zbytky jídla i bakterie. Ovládání sprchy je snadné a vyžaduje minimum nácviku.

Kompaktní design a chytré funkce
Díky kompaktnímu designu si AquaFloss Lite můžete vzít kamkoliv s sebou. Na jedno nabití vydrží baterie 14 dní, nabíječku tak nemusíte případně brát s sebou ani na dovolenou. Nabíjecí kabel je zakončený USB konektorem, takže sprchu můžete pohodlně nabíjet například z powerbanky. Ústní sprcha Aquafloss Lite je vybavená časovačem a funkcí Paměť, která si pamatuje naposledy použitý režim.

Prevence zubního kazu a zánětu dásní
U AquaFloss Lite máte na výběr ze 3 režimů, díky kterým si čištění zubů plně přizpůsobíte. Do nádržky můžete kromě vody nalít i ústní vodu pro extra porci svěžesti a hygieny. Tryska sprchy je otočná o 360 stupňů a dostane se i do těch nejmenších mezizubních prostor, odkud odstraní až 99 % zubního plaku. Spolu s kartáčkem snižuje riziko vzniku zubního kazu i zánětu dásní a ušetří vás nepříjemných návštěv stomatologa i nečekaných výdajů.

Hlavní přednosti

  • Super silný tlak zajistí odstranění až 99% zubního plaku. Zároveň čištění šetrnější než čištění pomocí zubní nitě nebo mezizubního kartáčku
  • Nádržka o objemu 200 ml vystačí na vyčištění celého chrupu a zároveň je dostatečně kompaktní. Kromě obyčejné vody jí můžete naplnit ústní vodou pro extra svěžest
  • Díky kompaktnímu designu si AquaFloss Lite můžete vzít kamkoliv s sebou
  • Sprcha AquaFloss Lite je vybavená funkcí Paměť, která si pamatuje naposledy použitý režim
  • Nádržku stačí otevřít, nalít obyčejnou nebo ústní vodu, zaklapnout a sprcha je připravená k použití
  • Časovač pohlídá správnou dobu čištění a po dvou minutách kartáček vypne
  • Na jedno nabití vydrží baterie 14 dní a díky USB kabelu můžete nabít z powerbanky nebo notebooku. Je tak ideální na cestování
  • Hlavice trysky je otočná o 360 stupňů, takže snadno vyčistí všechna zákoutí vašich úst
  • Režim Daily je určený k běžnému každodennímu čištění, režim High zvolte pro hloubkové čištění a o příjemnou masáž zubů a dásní, se postará režim Pulse
  • Díky vodnímu krytí IPX7 se nemusíte bát použít ústní sprchu například i ve sprše

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Ústní sprcha
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi