Transcend TS0GSJ25CK3

Exa kód : FPR212918
 
 
 
 

 

Transcend TS0GSJ25CK3
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

416 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

344 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Transcend

Exa kód:FPR212918
Kód výrobce:TS0GSJ25CK3
 

 

Pouzdro pro pevný disk Transcend s upgrade kit pro pevné disky SSD a HDD SATA
Co můžete udělat s starých pevných disků disku ze svého notebooku? Schmeissen si není způsob, použijte jednoduše! To Transcend SSD/HDD upgrade kit poskytuje všechny potřebné nástroje, abyste své staré vybavené 2,5palcový pevný disk opětovné použití. Sledujte jednoduché instalace krok za krokem k obsluze, aby užitečných tipů a montážní návody. Sada má také pomocí praktického jednodotykové zajišťovací tlačítko. Pro praktické funkční, stáhněte si bezplatnou aplikaci Transcend Elite software pro vaše data spravovat lépe!

Vše v jednom
To Transcend SSD/HDD upgrade kit obsahuje 2,5" pouzdro s pogumovaným vnějším pláštěm, interní odpružení systém, SATA adaptér, kabel USB 3.0, jeden adaptér (7 mm na 9 mm), šroubovák a tři upevňovací šrouby.

Odolné gumové pouzdro ve tvaru kostky tlumí nárazy
V upgrade kit je pogumovaný vnějším pláštěm a vnitřní odpružení systém pro optimální ochranu proti nárazům a vibracím. Pokud vaše originální pevný disk pouze od 7 mm, vyrovnává přídavný adaptér chybějící výšce 2,5 mm, takže mechanika ideální do interní odpružení tlumič.

Jednodotykové tlačítko auto zálohování dat
To Transcend SSD/HDD upgrade kit má praktické jednodotykové funkce Auto zálohování dat, uživatelů ihned umožňuje dat jedním stisknutím tlačítka a. Stáhněte si software Elite Transcend jednoduše naší webové stránce pro vaše data jednoduše spravovat a organizovat!
Poznámka:
Elite Transcend je třeba nainstalovat software, aby tato funkce.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi