Produkt je vyřazen!
 

 

TP-Link TL-WPA8630KIT

Exa kód : TPL425489
 
 
 
 

 

TP-Link TL-WPA8630KIT
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Dvoupásmová Wi-Fi AC1200 - dodává kombinované rychlosti až 1200Mbit/s, čímž zajišťuje rychlou a bezproblémovou síť pro několik zařízení
 
 

3 390 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 802 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 169  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dvoupásmová Wi-Fi AC1200 - dodává kombinované rychlosti až 1200Mbit/s, čímž zajišťuje rychlou a bezproblémovou síť pro několik zařízení

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425489
Kód výrobce:TL-WPA8630KIT
 

 

AV1300 Gigabitová Powerline ac Wi-Fi sada

  • Dvoupásmová Wi-Fi AC1200 - dodává kombinované rychlosti až 1200Mbit/s, čímž zajišťuje rychlou a bezproblémovou síť pro několik zařízení
  • Rychlost AV1300 Powerline - zcela splňuje požadavky na šířku pásma - intenzivní aktivity s ultra-vysokou rychlostí přenosu až 1200Mbit/s
  • Klonování WiFi - automaticky kopíruje jméno sítě (SSID) a heslo vašeho routeru jedním stisknutím tlačítka Wi-Fi clone
  • Wi-Fi Auto-Sync - Usnadňuje přidat dodatečné extendery k vaší síti pomocí rovnoměrné synchronizace nastavení jako je SSID, heslo, Rozvrh Wi-Fi a Rozvrh LED kontrolek pro všechna zařízení v síti
  • Připoj, Spáruj a Používej - Sestavte vaši síť Powerline a začněte si užívat rychlé a bezproblémové bezdrátové/kabelové připojení během několika minut

Okamžité Wi-Fi připojení v libovolné místnosti
Zařízení TL-WPA8630 KIT rozšiřuje pokrytí Wi-Fi vašeho domova do oblastí, kde je bezdrátový signál z hlavního routeru slabý nebo neexistuje. Rozšiřující sada extenderů může vytvořit jednotnou síť s využitím stávajících elektrických linek vašeho domu a umožňuje vám Wi-Fi pokrytí v jakékoli oblasti s elektrickou zásuvkou.

Vysokorychlostní Dual Band Wi-Fi - až 1350Mb/s
Zařízení TL-WPA8630 využívá technologii Wi-Fi 802.11ac pro poskytování dvoupásmových připojení s kombinovanou rychlostí až 1350Mb/s, včetně 867Mb/s v pásmu 5GHz a 450Mb/s v pásmu 2,4GHz. Kombinace impozantní rychlosti a pohodlné powerline sítě vám umožňuje poskytovat rychlé a spolehlivé spojení v celém domě. To je ideální pro streaming 4K a online hraní na více zařízeních najednou.

Vynikající rychlost s Powerline - až 1300Mb/s
Pokročilá technologie HomePlug AV2 znamená, že extender podporuje 2x2 MIMO * s beamforming, takže uživatelé mohou využívat ultra rychlé přenosové rychlosti až 1300Mb/s. Ideální pro náročné činnosti, jako je streamování videa Ultra HD na více zařízeních současně, online hry a velké přenosy souborů.

Více stabilních připojení
2X2 MIMO je jako přidání dalších jízních pruhů na dálnici. Vytváří několikanásobné simultánní připojení, abyste si užívali vyšší rychlost a vyšší stabilitu.

Rozsáhlé pokrytí
2X2 MIMO s technologií Beamforming také nabízí výhodu lepšího pokrytí v celé domácnosti, zejména u dříve těžko přístupných zásuvek.

Automatické synchronizace Wi-Fi pro sjednocenou síť Wi-Fi
Automatické synchronizace Wi-Fi vytváří jednoduchou a intuitivní powerline komunikaci. Stisknutím tlačítka Clone Wi-Fi okamžitě zkopírujete název a heslo sítě z vašeho routeru pro snadné nastavení. Přesun Wi-Fi automaticky provede změny v síti. Vaše stávající nastavení Wi-Fi budou automaticky synchronizována s novým extenderem.

Zapojte, Spárujte a Hrajte!
1. Připevněte TL-PA8010 na zeď a připojte jej k routeru pomocí kabelu Ethernet. Potom zapojte zařízení TL-WPA8630 do libovolné elektrické zásuvky.
2. Pro vytvoření zabezpečené sítě stiskněte tlačítka “Páry” na obou adaptérech. Tady to je! Stačí si vychutnat bezproblémovou, vysokorychlostní kabelovou a bezdrátovou síť.

*Powerline adaptéry musí být připojeny ke stejnému elektrickému obvodu.

Více gigabitových portů Ethernet, více zařízení
Zařízení TL-WPA8630 je vybavené 3 gigabitovými porty Ethernet, umožňuje připojení vysokorychlostních zařízení s různými šířkami pásma, jako jsou herní konzole, inteligentní televizory nebo multimediální přijímače. Stačí připojit síťové kabely a užít si rychlé a stabilní kabelové sítě kdekoli doma.

Odvrácená pozornost blikajícími LED diodami?
LED indikátory můžete snadno vypnout stisknutím tlačítka Zapnout / Vypnout LED nebo je ovládat vzdáleně pomocí aplikace tpPLC na vašem mobilním zařízení nebo pomocí nástroje tpPLC Utility v počítači.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://cz.tp-link.com/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi