TP-Link TL-SX3016F

Exa kód : TPL425903
 
 
 
 

 

TP-Link TL-SX3016F
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Access point
 
 

13 597 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 237 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 680  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425903
Kód výrobce:TL-SX3016F
 

 

S optickým switchem TL-SX3016F od TP-Link získáte bleskurychlé 10G připojení, které se hodí hlavně pro firmy nehledě na to, zda jsou malé, střední či velké a rozlehlé. Tento plně řízený switch vám nabídne 16 portů 10G a přepínací kapacitu 320 Gbit/s bez blokování. Dva zdroje napájení se navzájem doplňují a vytváří spolehlivou síť.

Hlavní přednosti 16 plně gigabitových slotů 10GE SFP+

Velké množství funkcí režimů L2 a L2+

Funkce pro zabezpečení sítě

Duální redundantní zdroje napájení

Centralizovaná cloudová správa

Samostatná správa - webové rozhraní, CLI (konzolový port, Telnet, SSH, RMON a funkce Dual Image)

Funkce na podnikové úrovni

Zařízení poskytuje obrovské množství funkcí režimů L2 a L2+. S jeho pomocí vybudujete vysoce škálovatelnou a robustní síť. Produkt je tedy ideálním řešením pro podniky, univerzitní areály a poskytovatele internetového připojení. Pokročilá technologie Quality of Service (QoS) vám pomůže spustit hlasové a video aplikace, aniž by došlo k přerušování. Přiřazuje vyšší prioritu těmto datům na základě IP adresy, MAC adresy, čísla TCP portu, čísla UDP portu a podobných vlastností.

Platforma Omada Cloud SDN

Platforma softwarově definovaných sítí Omada (SDN) sjednocuje síťová zařízení, včetně přístupových bodů, switchů a routerů. Zaručuje 100% centralizovanou cloudovou správu. Celá síť, kterou Omada vytváří, se řídí z jednoho rozhraní. Toto bezproblémové připojení k bezdrátové i kabelové síti se hodí v pohostinství, vzdělávání, maloobchodu, kancelářích a jiných podnicích.

Bezpečná síť

Kvalitní funkce switche chrání před síťovými hrozbami. Nejenže zabezpečuje porty, ale také napomáhá k bezpečnějšímu vázání na adresy IP-MAC-Port-VID. Mezi další funkce patří Storm Control a DHCP Snooping. Funkce řízení přístupu (ACL, L2 až L4) omezuje neoprávněným dostat se k citlivým částem sítě. Přístup jednotlivých uživatelů můžete kontrolovat pomocí protokolu 802.1X, který ověřuje, zda má uživatel platné přihlašovací údaje.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Access point
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi