TP-Link TL-SG3210

Exa kód : TPL425808
 
 
 
 

 

TP-Link TL-SG3210
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Switch, Barva Černá, IPv4, IPv6, LAN porty 8, LAN 1000 Mb/s
 
 
 
Od 170  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425808
Kód výrobce:TL-SG3210
 

 

Softwarově definované sítě (SDN) s cloudovým přístupem
Platforma softwarově definovaných sítí Omada (SDN) integruje síťová zařízení, včetně přístupových bodů, switchů a bran, a poskytuje 100% centralizovanou cloudovou správu. Omada vytváří vysoce škálovatelnou síť, která je řízena z jednoho rozhraní. Zajišťuje bezproblémové připojení k bezdrátové i kabelové síti a je ideální pro použití v prostředí pohostinství, vzdělávání, maloobchodu, kanceláří a dalších.

Bezpečná síť
Mezi nabízené funkce zabezpečení patří vázání na adresy IP-MAC-Port-VID, zabezpečení portů, funkce Storm Control a DHCP Snooping, které poskytnou ochranu před celou řadou síťových hrozeb. Zařízení má k dispozici integrovaný seznam typických útoků DoS, takže ochrana před nimi je snazší než kdy předtím. Funkce řízení přístupu (ACL, L2 až L4) pak také omezuje přístup k citlivým částem sítě odmítnutím paketů na základě zdrojové a cílové MAC adresy, IP adresy, portů TCP/UDP nebo VLAN ID. Přístup uživatelů k síti lze hlídat pomocí ověření 802.1X, které pracuje se serverem RADIUS/Tacacs+, aby byl poskytnut přístup pouze těm uživatelům, kteří mají platné přihlašovací údaje.

Funkce určené pro podniková prostředí
Podpora kompletní řady funkcí L2+, včetně 802.1Q VLAN, zrcadlení portů, STP/RSTP/MSTP, protokolu řízení agregace linek a řízení toku 802.3x. Pokročilá funkce IGMP Snooping zajišťuje, aby switch inteligentně předával datové proudy multicastového vysílání pouze příslušným odběratelům, a snížil tak provoz v síti o data, která nejsou potřebná. Funkce IGMP Throttling & Filtering zase omezuje každého odběratele na úrovni portu, aby zabránila neoprávněnému přístupu k datovému proudu multicast. Statické směrování je jednoduchý způsob segmentace sítě a umožňuje směrování dat v lokální síti pomocí switche pro lepší efektivitu provozu.

Pokročilé funkce QoS
Datům hlasových a video aplikací lze přiřadit vyšší prioritu na základě IP adresy, MAC adresy, čísla TCP portu, čísla UDP portu a dalších vlastností. Díky funkci QoS běží spojení v hlasových a video aplikacích bez přerušování, i když se zrovna nedostává šířky pásma.

Funkce ISP
Jsou k dispozici funkce sFlow, QinQ, L2PT PPPoE ID Insertion a ověřování IGMP, které byly navrženy s ohledem na poskytovatele služeb. Funkce 802.3ah OAM a protokol detekce připojení zařízení (DLDP) nabízí snadné monitorování ethernetových připojení a řešení případných problémů, které se u nich mohou vyskytnout.

Podpora IPv6
Funkce IPv6, jako například Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery a IPv6 Neighbor Discover, zaručují, že vaše síť je připravená pro síť příští generace (NGN), aniž by bylo nutné měnit váš hardware.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Switch
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
8
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
Ostatní 
Výška  4,4 cm
Šířka  29 cm
Hloubka  18 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi