TP-Link KL110

Exa kód : TPL425638
 
 
 
 

 

TP-Link KL110
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Smart žárovka, stmívatelná, není vyžadován žádný rozbočovač, ovládání odkudkoli, hlasové ovládání, scény a plánování, označení 20
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Smart žárovka, stmívatelná, není vyžadován žádný rozbočovač, ovládání odkudkoli, hlasové ovládání, scény a plánování, označení 20

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425638
Kód výrobce:KL110
 

 

Smart žárovka KL110

  • Stmívatelná – Kasa Smart stmívatelná žárovka má rozsah stmívání od 1% do 100%. Nastavte správný jas pro jakoukoli náladu nebo aktivitu. Rozsviťte svou žárovku na plný jas, aby vaše děti ráno vstaly nebo ji ztlumte, aby v noci usnuly.
  • Není vyžadován žádný rozbočovač – Stmívající žárovka Kasa Smart se připojuje k zabezpečené Wi-Fi síti vašeho domova. Není třeba rozbočovač nebo další vybavení.
  • Ovládání odkudkoli – Ovládejte svou žárovku z libovolného místa pomocí smartphonu s aplikací Kasa Smart (iOS, Android). S aplikací můžete plynule ztlumit jas žárovky odkudkoli.
  • Hlasové ovládání - Pomocí jednoduchých hlasových příkazů můžete ovládat stmívající žárovku Kasa Smart s jakoukoli Alexou od Amazonu, Google Assistant nebo Microsoft Cortana. Pouze řekněte svému hlasovému asistentovi, aby ztlumil svá světla a nastavil perfektní náladu na filmovou noc.
  • Scény a plánování – Pomocí aplikace Kasa Smart můžete naplánovat, aby se žárovka automaticky zapínala a vypínala, když jste nebo nejste doma. Zkombinujte všechna svá světla s jinými zařízeními Kasa Smart, které jsou přítomné a ovládejte je jedním tlačítkem. Ztlumte všechna světla a nastavte scénu pro romantickou večeři nebo filmovou noc.
  • Označení 20 – Stmívající žárovka Kasa Smart je certifikována pro snížení spotřeby energie bez ztráty kvality.

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi