Produkt je vyřazen!
 

 

TORCH BASIC Elektrická koloběžka černá, kolečka 8,5'

Exa kód : SPK246112
 
 
 
 

 

TORCH BASIC Elektrická koloběžka černá, kolečka 8,5'
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

8 930 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 380 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 447  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Spokey

Exa kód:SPK246112
Kód výrobce:K927766
 

 


Moderní klasika

Elektrická koloběžka Spokey TORCH BASIC je skvělou volbou pro každého, kdo si cení kombinace klasiky s modernou. Minimalistický design zaručuje snadné a pohodlné používání. Díky klasické barevné kombinaci je TORCH BASIC ideální i pro ty nejnáročnější uživatele. Výhodou modelu Torch Basic jsou velká bezdušová kola o průměru 8,5″, které vám během jízdy zaručí maximální komfort.

V posledních pár měsících je elektrická koloběžka velkým hitem. Snadnost cestování po městě, vyhýbání se ranním kolonám nebo prostě radost vašich dětí z jízdy – to je jen pár důvodů, proč je lepší investovat do mnohem levnější alternativy dopravního prostředku.



Bezpečnost ve velkém stylu

Bezpečnost je naší prioritou. Proto byla elektrická koloběžka Spokey vybavena elektronickou kotoučovou a nožní brzdou, které vám zaručí bezpečné a efektivní brzdění v každé situaci. Použití bezdušových kol má řadu výhod. Nejdůležitější z nich je větší odolnost proti defektu, mají lepší přilnavost k vozovce a nižší valivý odpor. Nezbytná je také viditelnost na cestách, a proto má model Torch přední i zadní osvětlení, které se skvěle osvědčí během celého dne.

 

Jízda #veSpokeyStylu

Elektrická koloběžka Torch Basic má motor o výkonu 250 W, díky kterému dosáhnete maximální rychlosti až 25 km/h. Maximální dojezd je až 15 km, což vám značně usnadní cestování po městě. TORCH má lithium-iontovou baterii s kapacitou 4 Ah. Celková doba nabíjení je 3–4 hodiny, po které budete moci koloběžku znovu plně využívat. Maximální hmotnost uživatele je 100 kg a samotná koloběžka váží pouze 12 kg. Stav baterie a aktuální rychlost můžete kontrolovat na LCD displeji umístěném na řídítkách. Jízda na koloběžce je hračka. Rychlost ovládáte páčkou na pravé rukojeti. Jediné, co musíte udělat, je odstrčit se a jet!

Elektrická koloběžka je skvělým tipem na dárek, ale především je to skvělá volba pro pohyb na krátkých vzdálenostech.

Parametry:

maximální rychlost: 25 km/h
maximální dojezd: 10-15 km*
výkon motoru: 250 W
displej LCD
režim: Eco a rychlý
rozměr kol: 8,5" / 21,5 cm
typ kol: bezdušová
kapacita baterie: 4 Ah Lithiová**
doba nabíjení: 3-4 h
rychlé a jednoduché složení koloběžky
rozměry: 105 x 43 x 115 cm
rozměr složené koloběžky: 105 x 43,6 x 48 cm
rám: hliník
váha: 12,5 kg
brzda: elektronická (kotoučová) + nožní
osvětlení: přední a zadní
stojánek
maximální hmotnost uživatele: 100 kg
záruka na koloběžku a její komponenty: 2 roky
záruka na baterii: 6 měsíců

!! Nutno přečíst INSTRUKCE PRO UŽIVATELE ELEKTRICKÉ KOLOBĚŽKY ZDE

* Předpokládaný maximální dojezd je zásadně závislý na nejrůznějších podmínkách, jako jsou například: hmotnost uživatele, rozmanitost terénu, vítr, zvolený stupeň podpory, tlak pneumatik a jejich vzorek, okolní teplota aj. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky.

** Chcete-li prodloužit životnost baterie, nedovolte, aby se zcela vybila. Pokud koloběžku nepoužíváte déle než 3 měsíce, je nutné ji zcela nabít a umístit na suché a chladné místo, abyste předešli možnému poškození, na které se nevztahuje záruka.

Upozornění:
Při používání elektrické koloběžky je spotřebitel plně odpovědný za dodržování pravidel silničního provozu (zákon č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu)) a za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích (zákon č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích)). Důsledně dodržujte bezpečnostní pokyny zejména v zemích, kde neexistují žádné platné zákony a předpisy, týkající se elektrických koloběžek.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi