Thrustmaster VIPER PANEL (4060255)

Exa kód : THR000101
 
 
 
 

 

Thrustmaster VIPER PANEL (4060255)
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

4 805 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 971 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 240  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Thrustmaster

Exa kód:THR000101
Kód výrobce:4060255
 

 


Thrustmaster VIPER PANEL. Rozšiřte své bojové schopnosti díky ovládacímu panelu inspirovanému kokpitem legendárního modelu Viper, nejrozšířenějšího moderního víceúčelového stíhacího letounu na světě — oficiálně licencovaného americkým letectvem.

Buďte připraveni na nebezpečnou zónu s Viper Panel, který vychází z ovládacích prvků kokpitu světoznámého moderního víceúčelového stíhacího letounu Viper a je oficiálně licencován americkým letectvem.
Po letech vývoje modelu Hotas Warthog společnost Thrustmaster s hrdostí vydává nový pokročilý ovládací panel z letounu Viper, který jde ve stopách kultovního modelu Hotas Cougar od společnosti Thrustmaster.
Tato realistická replika ovládání letounu Viper pro PC poskytuje prvotřídní pocit díky kovovým tlačítkům a realistickým ovládacím prvkům - včetně páky podvozku a funkce odhození (pro případ nouze).
Panel je podsvícený s nastavitelnými kontrolkami na ovládacích prvcích podvozku a panelu TWA (Threat Warning Aux) pro absolutní realismus!

Viper Panel je jako stvořený pro intenzivní vzlety, souboje a přistání, má 43 kovových akčních tlačítek (včetně 11 virtuálních tlačítek), jedno trimovací kolečko (osu), otočné přepínače MODE a PGRM na panelu CMDS a navíc přepínače laserového zaměřovače, rušičky a odpalování zbraní.
Využijte potenciál systému Viper Panel a rozšiřte jeho letové a bojové schopnosti pomocí Viper TQS (Throttle Quadrant System) (prodává se samostatně).
Spodní část systému Viper TQS lze oddělit, aby se na něj dal namontovat Viper Panel, a vytvořit tak kompletní Viper zážitek ze hry.
Viper Panel je kompatibilní s PC a je Plug and Play v DCS World, bez nutnosti nastavení: zařízení je ve hře automaticky rozpoznáno.



  • Realistická replika legendárního ovládacího panelu Viper, podsvícená s nastavitelnými kontrolkami
  • Ovládací panel Viper pro PC, oficiálně licencovaný americkým letectvem, pro neuvěřitelný realismus a vynikající ergonomii
  • Prvotřídní pocit díky kovovým tlačítkům a realistickým ovládacím prvkům - včetně páky podvozku a funkce odhození letadla
  • Úplné pohlcení s ikonickými funkcemi: Otočné přepínače MODE a PGRM a přepínače laserového zaměřovače, rušičky a odpalování zbraní
  • 43 akčních tlačítek (včetně 11 virtuálních tlačítek) a jedno trimovací kolečko (osa)
  • Plug and Play v DCS World, bez nutnosti nastavení: zařízení je ve hře automaticky rozpoznáno
  • Využijte potenciál systému Viper Panel a rozšiřte jeho letové a bojové schopnosti pomocí Viper TQS (Throttle Quadrant System), replikou kovové páky plynu v měřítku 1:1 (prodává se samostatně)
  • Kompatibilní se softwarem T.A.R.G.E.T pro PC: načtěte nebo
     

    Parametry

     
     
    Stav produktu  Nový
    Záruka
    Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
    Záruka pro firmu  24 měsíců
     
     
     
     

    Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

     
     
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi