Thrustmaster TX Servo Base (Xbox One, PC)

Exa kód : THR123471
 
 
 
 

 

Thrustmaster TX Servo Base (Xbox One, PC)
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
TX Servo Base je skvělá základna pro volant a pedály dle vašich představ. Sestavte si vlastní kombinaci profesionality, komfortu a stylového designu!
 
 

5 580 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 612 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 279  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TX Servo Base je skvělá základna pro volant a pedály dle vašich představ. Sestavte si vlastní kombinaci profesionality, komfortu a stylového designu!

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Thrustmaster

Exa kód:THR123471
Kód výrobce:4060068
 

 

TX Servo Base, s oficiální licencí Xbox One, One X, One S a PC kompatibility (Windows® XP/Vista/7/8/10 a pomocí ovladačů Thrustmaster, které jsou ke stažení na webových stránkách http://ts.thrustmaster.com), je základním kamenem závodního simulátoru. Každý hráč si tak může nakonfigurovat sestavu podle svých požadavků s využitím přídavných pedálů, volantů nebo řadící páky.

Střídavý motor sebou přináší plynulé a hladké Force Feedback efekty, které jsou jak reaktivní tak bez zpoždění. Úhel otočení je nastavitelný až do 900°. Pohon je vybaven mechanismem dual-belt, který poskytuje realistické a hladké jízdní pocity bez vibrací tím, že snižuje mechanické omezení tak jak je jen možné - jediný slyšitelný zvuk vydává samotný motor.

V samém srdci tohoto stroje třímá H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate Technology™, která poskytuje extrémní přesnost díky svým bezkontaktním magnetickým sensorům. Tato technologie nabízí přesnost s 16-bitovým rozlišením (tj. 65,536 hodnoty celé osy řízení), která se nebude v průběhu času snižovat. A aby bylo zajištěno, že tento přístroj vždy poskytne maximální výkon, jeho firmware lze aktualizovat pomocí vestavěné interní paměti.

TX Servo Base je plně EKOSYSTEM-READY: Hráči si mohou vybrat doplňující herní příslušenství dle svého, dosáhnou tak maximální kvality, preciznosti a komfortu šité na konkrétní osobu.
Pedálový set, jako je T3PA nebo tří-pedálový set T3PA-PRO od Thrustmasteru bude tím nezbytným doplňkem, díky kterému zažijete vzrušení z ultra-realistických závodních simulací.
Protože spojkový pedál je navržen tak, aby umožnil bleskurychlé manuální řazení, mohou uživatelé zkompletovat TX Servo Base s řadící pákou, jako je například TH8A.
A konečně, pro zdokonalení konfigurace vybavení, v souladu se závodními preferencemi a typem vozu a konkurencí, mohou uživatelé zvolit některý z aktuálně dostupných Thrustmaster volantů: TM Leather 28 GT Wheel Add-On, Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-On a nejnovější 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition!

Průmyslový střídavý servomotor
Super plynulý a hladký Force Feedback
Mimořádně citlivé a realistické efekty Force, bez latence

Nový dvojitý pás, optimalizovaný mechanismus bez tření
Plynulá a hladká akce - super tichý systém
Vysoce přesný závodní rozvor
H.E.A.R.T. Hall Effect AccuRate Technology™ technologie s prvky bezkontaktního magnetického snímače = Přesnost, která se nebude snižovat v průběhu času
16-bitové rozlišení (tzn. 65,536 hodnoty na ose řízení)
Úhel otočení nastavitelný až do 900° C
Interní paměť a upgrade firmware (přes kompatibilní PC)
Tlačítko Xbox Guide


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi