Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition (PC, Xbox ONE)

Exa kód : THR123473
 
 
 
 

 

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition (PC, Xbox ONE)
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sada volantu a pedálů s plynulým a hladkým Force Feedbackem s neuvěřitelně rychlou odezvou a realistickým silovým účinkem. Otočný úhel nastavitelný do 900°, kompatibilita pro Xbox ONE a PC.
 
 

10 116 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 360 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 506  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sada volantu a pedálů s plynulým a hladkým Force Feedbackem s neuvěřitelně rychlou odezvou a realistickým silovým účinkem. Otočný úhel nastavitelný do 900°, kompatibilita pro Xbox ONE a PC.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Thrustmaster

Exa kód:THR123473
Kód výrobce:4460133
 

 

Thrustmaster provází „virtuální závodníky“ prostřednictvím špičkových herních produktů. Všechny své zkušenosti přenesl do nové sady TX Leather Edition, jedinečné limitované edice neuvěřitelně přesných závodních ovladačů, které si závodníci oblíbili pro jejich schopnost poskytovat bezkonkurenční ponoření do světa závodních simulací na PC a Xbox One®, One X, One S. Tato limitovaná edice nabízí kombinaci oslavující nejnovějšího člena Forza franšízy - “Forza Motorsport 6” k dispozici exkluzivně pro Xbox One, One X, One S

TM Leather 28 GT - Ručně šitý kožený volant
Toto zařízení již na první pohled odráží impozantní osobnost, připravenou odhalit svou moc na všech tratích a ve všech automobilech. Tento pocit zažijete kdykoli, když umístíte své ruce na odnímatelný, ručně prošívaný kožený volant.
Díky svému GT designu s poloměrem 28 cm nabízí pohodlné uchopení a luxusní pocit, a navíc se může pochlubit kompletním vybavením se dvěma řadícími pákami, šesti akčními tlačítky, jedním otočným přepínačem a vícestranným D-Padem. Jeho otočný úhel je nastavitelný až do 900 stupňů.

Pod kapotou není nic menšího než super-plynulý a tichý Force Feedback s neuvěřitelně rychlou odezvou a realistickým silovým účinkem.
Vývojové týmy Thrustmaster navíc přidaly působivou přesnost motoru prostřednictvím začlenění H.E.A.R.T. HallEffect Technologie s bezkontaktním magnetickým snímačem, který poskytuje 16-bitové rozlišení (65,536 hodnot). Volant TM Leather 28 GT má také vnitřní paměť kvůli aktualizaci firmware, takže uživatelé budou mít vždy přístup k nejnovějším aktualizacím.

TX Racing Wheel Servo Base - Průmyslový střídavý servomotor
Základna, na které je tento volant připevněn, v sobě schovává střídavý servomotor, který poskytuje hyper-realistické a reaktivní Force Feedback efekty. Tyto efekty poskytují hráčům zážitky v podobě realistických závodních pocitů s neuvěřitelnou intenzitou.

Tato fantastická základna příští generace plně využívá nejnovějších technických inovací v oblasti závodní simulace. Silný charakter servomotoru je polapen a zkrocen mechanismem dual-belt, který umožňuje lepší plynulost.
Přesnost je zajištěna vestavěnou technologií H.E.A.R.T., která používá bezkontaktní magnetické snímače poskytující přesnost odolnou proti opotřebení se 16-bitovým rozlišením (tj. 65,536 hodnot na ose řízení).
Základna zahrnuje kovový centrální upevňovací systém, kompatibilní se všemi stoly a stolky a také funkční šrouby pro upevnění ke všem kokpitům.

3-pedálová sada T3PA
Pro ještě větší realističnost, balení obsahuje sadu T3PA pedálu se 3 pedály se 100% kovovou vnitřní strukturou. Sada pedálů je plně nastavitelná a brzdový pedál navíc přichází s kónickým kaučukovým brzdovým módem, zajišťujícím progresivní rezistenci.

Vlastnosti:

  • Ručně šitý kožený volant pro maximální pohodlí při závodění
  • Další generace závodního simulátoru s technologií Force Feedback
  • Průmyslový střídavý servomotor
    Super plynulý a hladký Force Feedback
    Mimořádně citlivý a realistický efekt bez latence
  • Nový optimalizovaný dvoupásmový mechanismus bez tření
    Hladká a bezproblémová akce - super tichý systém
  • Vysoká přesnost
    Technologie H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology™) představuje bezkontaktní magnetický snímač = přesnost, která časem nepoleví
    16-bitové rozlišení (65536 hodnot pro snímání polohy volantu)
  • Otočný úhel nastavitelný do 900°
  • Interní paměť a upgrade firmware (přes PC kompatibilitu)
  • Tlačítko Xbox Guide
  • Ovladač párování s Kinect
  • Včetně sady pedálů T3PA
    3 pedály s vnitřní strukturou ze 100% kovu
    Včetně kónických kaučukových brzd, zajišťujících progresivní resistenci
    Plně nastavitelné pro optimální komfort

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi