Produkt je vyřazen!
 

 

Tenda AC19

Exa kód : FPR100292
 
 
 
 

 

Tenda AC19
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv6, LAN porty 4, Počet antén 4, LAN 1000 Mb/s, WLAN 2000 Mb/s, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
 
 

696 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

575 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tenda

Exa kód:FPR100292
Kód výrobce:06426618
 

 

Tenda AC19 router
Pokud se chcete účinně vypořádat s neustálými výpadky internetového připojení, využijte záchranný kruh v podobě bezdrátového Wi-Fi routeru Tenda AC19. Tato elegantní technologická vychytávka, která se bude náramně vyjímat na jakékoliv vodorovné ploše v rámci interiéru vaší domácnosti, podporuje standardy 802.11ac/a/b/g/n a zároveň disponuje 4 externími všesměrovými anténami se ziskem 6 dB, díky čemuž vám zprostředkuje spolehlivé a rychlé internetové pokrytí.

Závratná rychlost

S routerem využijete až 2 pásma současně. 2,4GHz pásmo s rychlostí 300 Mb/s je jako stvořené pro stahování nejrůznějších souborů, vyřizování emailů nebo prohlížení webových stránek. 5GHz pásmo s rychlostí 1733 Mb/s využijete zejména k hraní náročných online her, streamování videa ve špičkové kvalitě nebo k využívání aplikací, pro jejichž dokonalou funkčnost je důležitá latence. U každé frekvence máte možnost individuálního nastavení síly signálu. Tak neváhejte a ponořte se do virtuálního světa internetu bez jakýchkoliv rušivých elementů.

Vlastnosti

  • Rychlost až 2 100 MB/s pro bleskové stahování souborů
  • O pohodlné nastavení routeru se postará aplikace Tenda WiFi
  • Možnost využití 2 pásem (2,4 GHz a 5 GHz) pro ničím nerušený signál
  • Rozšíření služeb zajistí kompatibilita s protokolem IPv6
  • Rodičovská kontrola pro dokonalý přehled o aktivitách vašich dětí
  • Spolehlivé pokrytí zaručí 4 externí antény se ziskem 6 dB

Maximální využití služeb

Router Tenda AC19 se pyšní službou IPTV a možností nastavení VLAN. Je navíc plně kompatibilní s přelomovou verzí protokolu IPV6, takže se vám otevřou dveře k mnoha nadstandardním službám vašeho poskytovatele internetu. Plně k dispozici vám bude také nástroj QoS s nejnovější funkcí Smart Traffic Prioritisation. Můžete se tak těšit na chytré směrování dat, zkvalitnění služeb a schopnost řídit zařízení i aplikace v rámci vaší sítě – jednotlivým zařízením a aplikacím lze přisuzovat rozdílnou důležitost.

Rychlý přenos objemných souborů

Zařízení je vybaveno 4 LAN porty s rychlostí 1 000 Mbit a propustností až 8 Gb/s, což v kombinaci s WAN portem o rychlosti 1 000 Mbit znamená jen jediné – možnost připojení vysokorychlostního internetu a bezproblémový přenos objemných datových souborů. Samozřejmostí je praktický port USB 2.0, s nímž k routeru připojíte například tiskárnu či USB disk.

Potěší návštěvu a ochrání děti

V případě, že k vám čas od času zavítá milá návštěva, které byste rádi poskytli internetové připojení, stačí využít jednoduchého nastavení sítě Guest Network. Další funkcí, kterou zaručeně oceníte, je rodičovská kontrola – ta vaše děti ochrání před nebezpečími, která skrývají temná zákoutí internetu.

Kvalitní zabezpečení

O neproniknutelnou ochranu vaší sítě se postará systém WPS v kombinaci se zabezpečením WPA, WPA2 a mixedWPA/WPA2 (vždy s PSK a šifrováním TKIP nebo AES). Zásluhou funkcí Forbid UDP flood attack, Forbid TCP flood attack, Forbid flood attack a Forbid WAN PING from internet se nemusíte obávat ani zákeřných útoků z vnějšího světa.

Pohodlné nastavení

Aplikace Tenda WiFi je jako stvořená pro pohodlné ovládání rozmanitých funkcí routeru přímo z vašeho chytrého telefonu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
DHCP 
 
 
DHCP
DHCP nám automaticky přiřazuje IP adresy k připojeným zařízením v síti - klient, seznam klientů DHCP, rezervace adres.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  4
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
1
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
0
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
2000 Mb/s
Šifrování 
WEP 
 
 
WEP
Zastaralý bezpečnostní protokol, který byl určen pro bezdrátovou místní síť (WLAN). WEP byl prolomen v roce 2001, a proto by jeho nasazení mělo být nahrazeno zabezpečením pomocí WPA2.
 
 
 
 
 
Ne
WPA  Ano Personal
WPA2 Personal  Ano
WPA-Enterprise 
 
 
WPA-Enterprise
Předchůdce nejnovějšího zabezpečovacího protokolu WPA2. Je bezpečnější, než WEP, ale je taktéž zranitelný, a proto doporučujeme zakoupit router s šifrováním WPA2.
 
 
 
 
 
Ano
WPA2 Enterprise 
 
 
WPA2 Enterprise
Nejnovější povinné zabezpečení. Tento protokol je bezpečnější, než původní WPA.
 
 
 
 
 
Ano
WPS 
 
 
WPS
WPS vám usnadní práci. Nemusíte vypisovat dlouhé a složité heslo, stáčí opsat osmimístný kód nebo připojit zařízení přes USB k routeru.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  24 cm
Šířka  14,4 cm
Hloubka  4 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi