Produkt je vyřazen!
 

 

Tenda AC15

Exa kód : FPR211987
 
 
 
 

 

Tenda AC15
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
WiFi AC Router 1900Mb/s, 1x USB 3.0, 1x GWAN, 3x GLAN, DLNA, FTP/VPN/Print server, 3x5dBi antény
 
 

983 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

812 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

WiFi AC Router 1900Mb/s, 1x USB 3.0, 1x GWAN, 3x GLAN, DLNA, FTP/VPN/Print server, 3x5dBi antény

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tenda

Exa kód:FPR211987
Kód výrobce:AC15
 

 

Router Tenda AC15

Router Tenda AC15 je ideálním řešením pro hraní online her, streamování HD videí, a také pro sdílení souborů nebo tiskárny. Obsahuje Gigabitový WAN port, a čtyři Gigabitové LAN porty. V kombinaci pásma 2,4 GHz (rychlost 600 Mb/s) s pásmem 5 GHz (1300 Mb/s) se snadno docílí celkové rychlosti na Wi-Fi až 1900 Mb/s. V kombinaci s velkým výběrem zabezpečení je Tenda AC15 ideálním Wi-Fi routerem pro vaši práci i zábavu.

Maximální výkon a rychlost

Díky podpoře dostupných standardů 802.11 ac/a/b/g/n je tento router univerzálním řešením vaší bezdrátové sítě. Chipset Broadcom je nastaven tak, aby 3 externí odnímatelné všesměrové antény tvořily co největší pokrytí bezdrátové sítě, zároveň při nejvyšší rychlosti dle dané normy. To vše s inteligentním řízením chipsetu, spotřeby, a kvality služeb tvoří opravdový ideál i pro náročnější uživatele.

Gigabitový přepínač + Gigabitový WAN port

Router obsahuje celkem 3 Gigabitové LAN porty s propustností až 6 Gb/s. V kombinaci s Gigabitovým WAN portem je router ideální společník pro připojení vysokorychlostního Internetu a pro provoz objemných datových přenosů.

Port USB 3.0

Router AC15 umožňuje také připojení USB disku nebo tiskárny. Na přístup k datům sdíleným z USB disku je možné vytvořit pro každého uživatele přístupová práva. Přístup k těmto souborům je možný nejen z domácí sítě, ale odkudkoli, kde je přístup k Internetu pomocí funkce FTP serveru. Funkci Print server ocení každý, kdo chce tisknout bez omezení, tiskárna je připojena na USB port a dostupná pro každý počítač v domácí síti. Tento port také podporuje DLNA certifikaci.

Klíčové vlastnosti

Dvoupásmový bezdrátový Wi-Fi router pracující souběžně v pásmu 2,4 GHz (600 Mb/s) a 5 GHz (1300Mb/s) s celkovou rychlostí až 1900 Mb/s. Router podporuje standardy 802.11ac/a/b/g/n, 3x neodnímatelná anténa 5 dBi. Pro kabelové připojení nabídne router 1x Gigabit WAN, 3x Gigabit LAN, 1x USB 3.0 pro sdílení dat nebo síťové tiskárny. Router podporuje normu DLNA, díky které je ideálním společníkem pro jednoduché propojení domácích multimédií. Díky aplikaci TendaCloud můžete provádět nastavení Wi-Fi, test signálu, nastavení síly signálu a přístupová pravidla pro různá zařízení. Tenda AC15 podporuje velké možnosti zabezpečení, mezi které patří WPA, WPA2, mixedWPA/WPA2 vždy s PSK a šifrováním TKIP nebo AES.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Porty a antény 
Přenosové rychlosti 
Šifrování 
Wi-Fi standardy 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi