Produkt je vyřazen!
 

 

Tefal PF 610138 - domácí pekárna

Exa kód : TEF178475
 
 
 
 

 

Tefal PF 610138 - domácí pekárna
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

3 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 884 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 175  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tefal

Exa kód:TEF178475
Kód výrobce:PF 610138
 

 
Nechutná vám průmyslově vyráběný chléb ze supermarketů a chcete si upéct svůj vlastní? S domácí pekárnou to bude hračka a navíc získáte možnost tvorby dalších potravin, jako jsou bagety, žemle, koláče a podobně. Pekárna na první pohled zaujme svým moderním designem, který sází na zaoblené linie a velký futuristický ovládací panel. Ten se skládá z několika senzorových tlačítek a velkého informačního LCD displeje. Pomocí něj zjišťujeme čas zbývající do konce programu, vidíme na něm aktuální nastavení a informuje nás také o spoustě dalších užitečných parametrech v závislosti na aktuálně prováděné činnosti.

Praktický časovač
Díky integrovanému časovači zpožděného startu můžete nastavit své zařízení tak, aby dokončilo pečení například těsně před tím, než se probudíte nebo vrátíte z práce. A nezoufejte, pokud se o pár minut zpozdíte. Šikovná funkce automatického udržování teploty totiž dokáže uchovat vaše pečivo teplé až 60 minut po dokončení pečení.

Tři velikosti bochníku
Tato domácí pekárna umožňuje nastavit si jednu ze tří hmotností bochníku chleba tak, aby přesně výsledný chléb přesně vyhovoval vašim aktuálním požadavkům. Nejmenší bochník začíná na 750 g, střední váží přesně kilogram a pokud plánujete velkou sešlost, tak je tu pro vás připraven i velký 1,5kg bochník.

Vyjímatelná pečicí vana
Díky možnosti kompletně vyjmout pečicí vanu z těla zařízení je mnohem jednoduší do ní vkládat jednotlivé ingredience, nebo naopak vyndat pecen chleba. Příjemným bonusem je pak možnost vložit celou vanu do myčky nádobí a ušetřit si tak práci s čištěním.

Široká nabídka programů
Pomocí přehledného ovládacího panelu umístěného na vrchní straně pekárny lze aktivovat jakýkoliv ze 16 přednastavených programů. Díky takto široké nabídce můžete připravovat nejenom mnoho druhů chleba, ale také lze upéci lahodné žemle a bagety, nebo uvařit zdravý ovocný džem.
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi