Produkt je vyřazen!
 

 

Tefal GC714834 Optigrill (včetně zapékací mísy)

Exa kód : TEF178478
 
 
 
 

 

Tefal GC714834 Optigrill (včetně zapékací mísy)
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický gril, Příkon 2000 W, 2 x grilovací plocha, Zavíratelný, Vyjímatelné plotýnky, Termostat
 
 

3 469 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 867 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 173  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tefal

Exa kód:TEF178478
Kód výrobce:GC714834
 

 

Dokonalé výsledky grilování masa od krvavého až po dobře propečené
Vždy perfektní výsledek grilování od krvavého po dobře propečený Přístroj OptiGrill+ Snacking&Baking, naše nejnovější inovace, obsahuje příslušenství pro přípravu slaných i sladkých pokrmů, které nabízí nekonečné možnosti pro pečení, vaření/ohřívání nebo opékání. Díky technologii „Automatického senzoru grilování“ se automaticky nastaví čas a teplota grilování podle tloušťky a počtu porcí na grilu, přístroj nabízí 6 programů (Burger, Drůbež, Sendvič, Klobása, Červená masa, Ryby) a režim pro mražené potraviny. Současně světelný indikátor umožňuje přímo sledovat přípravu: fialová barva pro předehřevmodrá a následně zelená pro začátek grilování, žlutá pro krvavé maso (rare), oranžová pro středně propečené (medium) a červená pro dobře propečené (well-done). Přípravu lze dokonale přizpůsobit chuti každého strávníka, prostě zvedněte víko, vyjměte upečené maso a nechte zbylé porce dále grilovat! Doplňkový manuální režim se čtyřmi nastavitelnými úrovněmi teploty vám umožní přípravu jakýchkoli potravin a je dokonale přizpůsoben i pro ovoce a zeleninu, které můžete grilovat přesně podle svých představ.

Technologie „Automatického senzoru grilování“ s indikátorem stupně propečení pro vždy perfektní výsledky grilování

Seznamte se s přístrojem OptiGrill+ Snacking&Baking, naší nejnovější inovací s manuálním režimem a čtyřmi úrovněmi teploty pro nekonečné možnosti grilování. Součástí je i příslušenství pro přípravu slaných i sladkých pokrmů, které vám díky manuálnímu režimu se čtyřmi nastaveními teploty umožňuje pečení, vaření/ohřívání nebo opékání. Lze mýt v myčce, přístroj má tepelně izolované rukojeti pro pohodlnou manipulaci. Díky technologii „Automatického senzoru grilování“ OptiGrill+ okamžitě zjistí počet porcí na grilovací ploše a změří jejich tloušťku, aby mohl automaticky nastavit správnou teplotu a dobu grilování pro dokonalé výsledky. Světelný indikátor a zvuková signalizace umožňují přímo sledovat přípravu pro naprosto precizní grilování a přípravu masa přesně podle vašeho přání: krvavé, středně propečené nebo dobře propečené. 6 programů pro dokonalou přípravu pokrmů: Burger, Drůbež, Sendvič, Klobása, Červená masa a Ryby, a navíc režim pro mražené potraviny a manuální režim se čtyřmi nastaveními teploty. K dalším výhodám patří desky z litého hliníku s nepřilnavým povrchem, 600 cm2 grilovací plochy, která stačí pro 2 až 4 osoby, a velký tác na šťávu v úhlu 7° pro zachycení odkapávajících šťáv.

Velká grilovací plocha (800 cm2)
Pro 6 až 8 porcí : Grilovací plocha je o 33% větší než u OptiGrill a OptiGrill+
Rozměry: 40×20 cm

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Recepty jsou součástí balení Přepínač zapnuto/vypnuto Rukojeť tepelně odolný plast Tělo nerezová ocel Rozměry plochy pro vaření 40x20 cm Rozměry desek 40x20 cm Nepřilnavé desky Automatický systém vaření Kontrolka Světelný indikátor připravenosti k vaření Odnímatelný tác na šťávu Varné/pečicí desky Die cast non-stick coated plates Varná/pečicí plocha 800 cm2 Odnímatelné desky Délka přívodního kabelu 0,8 m Nastavitelný termostat Vhodné do myčky – detaily desky a odkapávací tácek Vhodné do myčky Barva černá

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický gril
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
2000 W
Počet grilovacích ploch  2 x grilovací plocha
Zavíratelný  Ano
Vyjímatelné plotýnky  Ano
Termostat  Ano
Rozměry a hmotnost 
Výška  21,9 cm
Šířka  47,1 cm
Hloubka  36,5 cm
Hmotnost  5,2 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi