Synology DS224+ DiskStation

Exa kód : SYN000289
 
 
 
 

 

Synology DS224+ DiskStation
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Externí HDD
 
 
 
Od 449  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Synology

Exa kód:SYN000289
Kód výrobce:DS224+
 

 
Diskstation DS224+ Centrum pro správu souborů pro kompaktní týmy a organizace Synology DiskStation DS224+ je kompaktní dvoušachtové řešení NAS, které má umožnit centralizovanou správu dat malým organizacím a týmům. Systém Synology DSM (DiskStation Manager) podporuje vytvoření privátního cloudu, který nabídkou nástrojů pro správu, sdílení a ochranu souborů a fotografií, zálohování zařízení a dat a správu záznamů ze sledování umožňuje všem lépe spolupracovat.

Rozšířenou záruku Synology Plus pořídíte na níže uvedeném odkazu

https://account.synology.com/cs-cz/extended-warranty-plus/registration

Aktuální cenu záruky zjistíte při registrace na svém Synology účtu. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI - Centralizované úložiště dat - Sdílení a synchronizace mezi systémy - Výkonné zálohování a obnovení - Vestavěné nástroje pro správu dat SPECIFIKACE CPU: Intel Celeron J4125 Paměť: 2 GB paměti DDR4 (rozšiřitelné až na 6 GB) Kompatibilní typy disků: - 2 x 3,5" nebo 2,5" SATA SSD/HDD (disky nejsou součástí balení) - Společnost Synology ručí za plnou funkčnost, spolehlivost a výkon pouze těch disků Synology, které jsou uvedeny v seznamu kompatibilních zařízení. Použití neověřených komponent může omezit některé funkce a způsobit ztrátu dat a nestabilitu systému Disky vyměnitelné ze chodu: Ano Externí porty: 2x porty USB 3.2 Gen 1 Rozměr: Plocha Rozměry(V x Š x H): 165 x 108 x 232,2 mm Hmotnost: 1,3 kg Porty místní sítě LAN: 2 x 1GbE RJ-45 Probuzení přes LAN/WAN: Ano Plánované zapnutí/vypnutí: Ano Systémové ventilátory: 1 x (92 x 92 x 25 mm) Vstupní střídavé napětí: 100 V až 240 V AC Frekvence napětí: 50/60 Hz, jednofázové Provozní prostředí: - Teplota: 0°C až 40 °C (32 °F až 104 °F) - Relativní vlhkost: 8% až 80% RV Prostředí při skladování: - Teplota: -20 °C až 60 °C (-5 °F až 140 °F) - Relativní vlhkost: 5% až 95% RV Maximální provozní nadmořská výška: 5000 m Více informací o výrobku naleznete v části Odkazy

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Externí HDD
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Procesor 
Paměti 
Pevné disky 
Počet slotů HDD  2
Velikost HDD  0 GB
Velikost SSD  0 GB
Velikost SSHD  0 GB
RAID 0  Ano striping
RAID 1  Ano mirroring
RAID 5  Ne striping
RAID 6  Ne striping
RAID 10  Ne mirroring
JBOD  Ano
Porty 
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
0,
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
0,
Počet ethernet portů  2
Funkce 
Ostatní 
Výška  16,5 cm
Šířka  10,8 cm
Hloubka  232,2 cm
Hmotnost  1,3 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi