Produkt je vyřazen!
 

 

Suunto Core Ultimate Black

Exa kód : SUN000015
 
 
 
 

 

Suunto Core Ultimate Black
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky
 
 

5 199 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 297 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 260  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Suunto

Exa kód:SUN000015
Kód výrobce:SS021371000
 

 

Suunto Core Ultimate

Suunto Core představují nový náramkový počítač pro všechny outdoorové nadšence. Společnost se inspirovala u svých předchozích úspěšných modelů a nyní chce jít ještě dále. Suunto Core představuje spojení vyspělých funkcí ABC (Altimeter, Barometer, Compass) a nových benefitů, jako je hloubkoměr, východ a západ slunce v úplně novém uživatelském rozhraní, které potěší nabídkou různých stylů od outdoorových až po společenské. Suunto Core Ultimate nabízí navíc také stylové podsvícené detaily.

Množství praktických funkcí

Hodinky disponují řadou užitečných funkcí mezi které patří například výškoměr, barometr a tendence počasí, storm alarm, teploměr, kompas, hloubka a čas pod vodou, maximální hloubka, logbook, východ / západ slunce. Všechny tyto funkce jsou Vám k dispozici ve čtyřjazyčném menu. Displej hodinek lze samozřejmě podsvítit pro lepší čitelnost.

Odolné a elegantní provedení

Suunto Core přináší dokonalé provedení odolného těla a elegantní design, který Vás neomrzí. Kompozitové tělo je doplněno o minerální sklíčko a odolnost vodě v metrech statického tlaku 30 m, takže o životnost hodinek nemusíte mít obavy.

Suunto – značka outdoorových nadšenců

Značka Suunto má již dlouholetou tradici, byla založena v roce 1936 Tuomasem Vohlonenem, vynálezcem kapalinou naplněného kompasu. Od té doby se Suunto prosadila do popředí designu a inovací v oblasti sportovních hodinek, potápěčských počítačů a přístrojů používaných dobrodruhy z celého světa. Výrobky Suunto Vás mohou provázet od nejvyšších hor po nejhlubší oceány. V současnosti patří Suunto do jednoho sportovního impéria po boku předních značek Salomon, Arc’teryx, Atomic, Wilson, Precor a Mavic.

Klíčové vlastnosti

Suunto Core Ultimate představuje spojení vyspělých funkcí ABC (Altimeter, Barometer, Compass) a užitečných funkcí mezi které patří například tendence počasí, storm alarm, teploměr, hloubka a čas pod vodou, maximální hloubka, logbook, východ / západ slunce. Kompozitové tělo je doplněno o minerální sklíčko a odolnost vodě v metrech statického tlaku 30 m. Nechybí ani podsvícení displeje, zámek tlačítek a stylové podsvícené detaily.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi