Produkt je vyřazen!
 

 

STRONG SRT55UC7433

Exa kód : STG500069
 
 
 
 

 

STRONG SRT55UC7433
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
LED televize, 55" (±140 cm), Rozlišení obrazovky 3840 x 2160 (4K Ultra HD), Energetická třída F, Smart TV, Typ tuneru DVB-T2/C/S2, H.265/HEVC, Wi-Fi, Výkon reproduktorů 20 W
 
 
+ Lepší.TV na měsíc v hodnotě 219 Kč zdarma
 

8 729 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 214 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 436  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Strong

Exa kód:STG500069
Kód výrobce:SRT55UC7433
 

 

STRONG ANDROID LED TV 55" SRT55UC7433
Pro ten správný požitek z filmů nebo sportovních přenosů si můžete pořídit TV 55" STRONG SRT55UC7433 s výjimečně kvalitním obrazem a pokročilými funkcemi. Rozměrově vyhovující velikost úhlopříčky 55 " spolu s rozlišením 4K Ultra HD je zcela dostačující pro ty, co se poohlíží po televizoru vhodném do velikých obývacích pokojů. Dokonalé rozlišení 4K nabízí čtyřnásobek detailů oproti standardnímu full HD. Technologie Android TV vám otevírá bezchybnou komunikaci s vaším smartphonem. Technologie LCD LED díky výkonné světelné diodě ručí za měnitelný odstín bílé až po samé okraje plochy televize. Smart technologie televize představuje netušené multimediální možnosti.

Vlastnosti

  • Televize STRONG má úhlopříčku 55"
  • S vysokým 4K rozlišením si vychutnáte filmy, seriály i sport v nejvyšší kvalitě
  • Dynamický rozsah HDR je příslibem pro nadprůměrně dynamický a přirozený zážitek
  • Typ tuneru DVB-T2 - HEVC je standardem na který plošně přechází veškeré pozemní vysílání
  • Televizor dovoluje použití asistenta Amazon Alexa
  • Televizor dovoluje využívat Google Assistant
  • Obnovovací frekvence 50 Hz plně vystačující plynulý obraz
  • Televize STRONG je univerzální po vzoru HbbTV 2,0, což je kombinace širokopásmového internetu a televizního vysílání
  • Tzv. červené tlačítko pro pročítání např. programu vysílaných pořadů, možnost přehrát pořad od začátku, zpravodajství nebo hraní her
  • Možnost hlasového ovládání eliminuje nutnost nudného ovládání televizoru pomocí tlačítek
  • Vestavěná WiFi TV pro připojení k internetu
  • Standard uchycení VESA s hotovými otvory se závitem s vzdálenosti 400×200 pro zachycení například na zeď

Exkluzivní kvalita obrazu televize STRONG

Sázíte na prvotřídní kvalitu obrazu? 55" STRONG SRT55UC7433 s prvotřídním rozlišením uchvátí vším, co dovede. Označení 4K znamená televizi s čtyřnásobkem zobrazovacích bodů oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz televize STRONG má tedy 3840 × 2160 bodů, a proto dosahuje mimořádně prokreslených detailů. Ani při přiblížení k obrazovce netrpí ztrátou kvality a zůstává ostrý. Slušnou jemnost obrazu přijde vhod zejména u vysoce kvalitních filmů z Blu-ray, ale i u seriálů a dalšího obsahu. I klasické filmy a seriály, které samy o sobě mají nízké rozlišení, navíc televize uměle přepočítá do vyššího a lehce je tím zdokonalí. Užitečným efektem vysokého rozlišení bývá plynulejší chod různých funkcí a aplikací, tyto televize dostávají výkonnější hardware.

Konektivita a DVB-T2 televize 55" STRONG SRT55UC7433

Pokud dáváte přednost klasické anténě, můžete si rovnou škrtnout největší starost. Nový standard vysílání, který se v tuzemsku zavádí pod zkratkou DVB-T2 televize umí, nic dalšího není třeba řešit. Jelikož obsahuje DVB-S2 tuner, lze přijímat i satelitní signál, oblíbený kvůli pokrytí a pestrému výběru kanálů. Máte-li kabelovou televizi, pak je možné připojit 55" STRONG SRT55UC7433 pomocí tzv. DVB-C tuneru. Všechny funkce se otevřou až s internetem, pro který vyžijete klasických konektor známý z počítačů. Pakliže nejste zrovna nadšení z instalace kabelu, máte možnost připojit TV k internetu bezdrátově, skrze WiFi. Tak jako na telefonech, tabletech a počítačích, i zde si krom originálních služeb a aplikací otevřete běžný prohlížeč pro brouzdání internetem. Pro připojení klávesnice, reproduktorů či další elektroniky lze bez problémů využít Bluetooth. Dnes už prakticky základní funkcí televize STRONG je přehrávání externích disků a flash disků prostřednictvím USB konektoru.

Chytré funkce a aplikace televize STRONG

Televize 55" STRONG SRT55UC7433 vám také mimo jiné nabídne aplikace a sociální sítě jako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Facebook a Kodi. Televize STRONG vám také mimo jiné nabídne aplikace a sociální sítě jako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Facebook a Kodi. Na televizoru je možné používat Google Assistant. Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  LED televize
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích, přičemž 1 palec = 2,54 cm.
 
 
 
 
 
55" (±140 cm)
Technologie TV 
 
 
Technologie TV
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
3840 x 2160 (4K Ultra HD)
Frekvence 
 
 
Frekvence
Je uváděna v jednotkách hertz (Hz) a udává, kolik snímků je schopna obrazovka zobrazit za jednu sekundu. V praxi platí, že čím větší je hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
50 Hz
Energetická třída  F
Funkce 
Smart TV 
 
 
Smart TV
Chytré televize nabízí uživateli možnost prohlížení internetových stránek, synchronizaci s chytrým telefonem či tabletem, instalaci aplikací, přístup k televizním archivům a využívání populárních služeb jako jsou například Netflix, YouTube a Spotify.
 
 
 
 
 
Ano
Tunery 
Typ tuneru 
 
 
Typ tuneru
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
DVB-T2/C/S2
H.265/HEVC 
 
 
H.265/HEVC
Abyste měli jistotu, že Vaši televizi plně využijete i v budoucnu, doporučujeme, aby podporovala standard H.265/HEVC. Jedná se o moderní video kodeky, které přinášejí ještě vyšší kvalitu videa.
 
 
 
 
 
Ano
Konektivita 
CI slot 
 
 
CI slot
Do tohoto slotu v televizoru můžete vložit dekódovací kartu, která může být potřebná pro příjem kabelového vysílání. Díky ní získáte přístup ke kódovaným programům, které nabízí Váš poskytovatel.
 
 
 
 
 
Ano
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
2
LAN, RJ45 
 
 
LAN, RJ45
Podpora LAN znamená možnost připojení k lokální datové síti prostřednictvím kabelu, obvykle za použití konektoru standardu RJ-45. Jedná se o alternativu k bezdrátovému připojení Wi-Fi.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově televizi připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je nezbytné především u Smart TV.
 
 
 
 
 
Ano
Vlastnosti 
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
20 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
VESA rozměr 
 
 
VESA rozměr
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
400 x 200
Hmotnost a rozměry 
Hmotnost  13,2 kg
Rozměry se stojanem Š x V x H  1232X782X260 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.strong.tv/cz/products/ultra-hd/srt55uc7433


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi