Sennheiser HD 560S

Exa kód : SNH173343
 
 
 
 

 

Sennheiser HD 560S
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vynikající otevřená sluchátka s výjimečně čistým a bohatým zvukem, která jsou vhodná nejen pro hudební nadšence. Nabízejí přirozený a přesný referenční zvuk. Jejich doménou je přirozený projev v celém frekvenčním pásmu (6 Hz to 38 kHz).
 
 
 
Od 213  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vynikající otevřená sluchátka s výjimečně čistým a bohatým zvukem, která jsou vhodná nejen pro hudební nadšence. Nabízejí přirozený a přesný referenční zvuk. Jejich doménou je přirozený projev v celém frekvenčním pásmu (6 Hz to 38 kHz).

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sennheiser

Exa kód:SNH173343
Kód výrobce:HD 560S
 

 

Pro perfektní poslech věrný originálu: Sennheiser HD 560s
Sennheiser HD 560s jsou skvělá sluchátka s výjimečným zvukovým podáním s vynikajícím basovým podkresem. Poskytují přirozený přednes s přesnými tóny. Zcela nový měnič s vysokopevnostním magnetem bez námahy reprodukuje hluboké basy a brilantní výšky.

HD 560S vykazují dosud nejpřesnější basový výkon ze všech otevřených, dynamických sluchátek Sennheiser. Díky lineární akustice a výjimečnému nízkofrekvenčnímu výkonu jsou určená pro zvukové nadšence a vhodná pro oblast referenčního monitorování.

Komfortní nošení
Ergonomické zpracování sluchátek svědčí jejich velice pohodlnému nošení. Náušníky i hlavový most jsou zevnitř kryté poddajným na dotek příjemným materiálem, který netlačí ani při dlouhodobém používání sluchátek. Obě sluchátka jsou navíc polohovatelná a ještě lépe se tak přizpůsobí tvaru hlavy.

Odhalte pravdu skrytou v hudbě
HD 560s používá otevřený design sluchátek, který zajišťuje přirozené šíření zvukových vln. Měniče E.A.R. (Ergonomic Acoustic Refinement) poskytují optimální poslechovou pozici, kterou byste našli v nastavení hi-fi reproduktorů, nebo ve špičkových nahrávacích studiích. Tato kombinace vytváří širokou podrobně definovanou zvukovou scénu bez nutnosti ošetření místnosti. Umožňuje vám slyšet neutrální verzi vaší hudby, kterou neovlivňuje stísněný prostor.

Zvuk, který vždy poznáte
Převodníky HD 560S jsou speciálně vyladěny tak, aby nabízely přesnost přehrávání. Poskytují ucelený věrný zvuk v celém frekvenčním rozsahu (6 Hz to 38 kHz (-10 dB)), který je doplněný plynulými a hlubokými basy. Nová 120ohmová cívka je uzpůsobena pro výjimečně nízkou rezonanční frekvenci.

HD 560S mají podobnou mechanickou platformu jako HD 559 a HD 599, ale akustika je zcela odlišná. Měnič u HD 560S využívá zcela novou membránu, která je mnohem lineárnější. To dobře pomáhá rozšířené basové odezvě s nízkým zkreslením a vylepšené brilanci nad 10kHz. Přesná reprodukce nejnižších frekvencí od 20 Hz do 50 Hz je ve srovnání s otevřenými dynamickými sluchátky dostupnými na trhu revolučním posunem.

Je to všechno o spojení
Protože audiofilové často využívají různé zdroje, nabízí HD 560S odnímatelný 3metrový kabel se zástrčkou 6,3 mm, která umožní připojení ke sluchátkovým zesilovačům, zvukovým rozhraním a většině zdrojů hi-fi. Dodávaný 3,5 mm adaptér zajistí kompatibilitu s přenosnými digitálními zvukovými přehrávači a s bezpočtem dalších zvukových zařízení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Přes hlavu
S mikrofonem  Ne
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ne
Bezdrátová technologie  Ne
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
6 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
38 kHz
Citlivost 
 
 
Citlivost
Udává, jaký akustický tlak vytvoří sluchátka v uchu. Tento parametr ovlivňuje hlasitost sluchátek. Obecně platí, že čím vyšší hodnota tohoto parametru tím lépe.
 
 
 
 
 
110 dBA
Impedance 
 
 
Impedance
Impedance je veličina, která popisuje odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu střídavého proudu dané frekvence. Má vliv na to, jak moc budou daná sluchátka hlasitá a jak moc bude výsledný zvuk zkreslený. Sluchátky s nižší impedancí proteče větší proud, výsledkem je vyšší hlasitost, ale také větší zkreslení zvuku. Sluchátky s vyšší impedancí projde méně proudu, mají tedy nižší hlasitost a dochází k menšímu zkreslení zvuku.
 
 
 
 
 
120 ohm
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Konektor  Jack 6.35 mm
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ne
Délka kabelu  3 m
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi