Produkt je vyřazen!
 

 

SEGWAY Ninebot eKickscooter Zing A6 - zelená

Exa kód : SEW000017
 
 
 
 

 

SEGWAY Ninebot eKickscooter Zing A6 - zelená
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrická koloběžka pro děti ve věku 6 až 10 let, kterou je též možné složit. Má postranní LED osvětlení, maximální rychlost do 12 km/h, dojezd do 5 km, baterie s kapacitou 27 Wh, tj. 2,5 Ah. Hmotnost 4,6 kg
 
 

3 890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 215 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 195  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektrická koloběžka pro děti ve věku 6 až 10 let, kterou je též možné složit. Má postranní LED osvětlení, maximální rychlost do 12 km/h, dojezd do 5 km, baterie s kapacitou 27 Wh, tj. 2,5 Ah. Hmotnost 4,6 kg

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Segway

Exa kód:SEW000017
Kód výrobce:A6
 

 

Elektrická koloběžka Segway Ninebot eKickScooter ZING A6 je stvořená pro malé cestovatele
Segway Ninebot eKickScooter ZING A6 je parádní elektrická koloběžka pro děti, která je rychle a bezpečně dostane tam, kam se zrovna dostat potřebují. Už s nimi nemusíte cestovat pouze autem či městskou hromadnou dopravou.

Kapacita baterie 27 Wh
Rychlost až 12 km/h
Dojezd až 5 km
Baterie s kapacitou 27 Wh, tj. 2,5 Ah
Hmotnost 4,6 kg

Bezpečnost
Segway Ninebot eKickScooter ZING A6 je koloběžka pro děti, která myslí na bezpečí nejen těch, co na ní jezdí. Její rychlost je oproti dospělým verzím koloběžek omezená a přizpůsobená možnostem menších dětí.

Výdrž
Tato elektrická koloběžka disponuje baterií s kapacitou 27 Wh, což je 2,5 Ah. Koloběžka má na jedno nabití dojezd až 5 km. Je tak vhodná jak na kratší procházku, tak na pochůzky, pokud potřebujete vzít svého potomka s sebou.

Design
Koloběžka Ninebot eKickScooter ZING A6 od Segwaye nezaostává za svými funkcemi ani designem. Zaujme svým veselým barevným provedením. Po stranách se nachází LED diody. Koloběžku je též možné složit.

Tři úrovně rychlosti pro každé dítě
• Režim prvního stupně, pomalá a stabilní jízda
Toto je perfektní režim pro začátečníky, protože jeho maximální rychlost je 8 km/h (kontrolka bude svítit a uslyšíte 1 pípnutí). Vaše dítě se musí odrazit a pojede ZING A6 sám.

• Režim druhého stupně, zrychlení tempa
Druhý režim má maximální rychlost až 10 km/h. To znamená, že si vaše dítě může užít jízdu o něco rychlejším tempem (kontrolka pomalu bliká a uslyšíte 2 pípnutí).

• Režim třetího stupně, poslední krok k rychlosti
Pro svobodomyslnější a zkušenější děti je tento poslední stupeň způsob, jak si tento eKickScooter užít na maximum. Při jízdě maximální rychlostí až 12 km/h zúročí všechny dosavď nabité zkušenosti.

Intuitivní zadní brzda: bezpečnost především!
Ninebot eKickScooter ZING A6 je vybaven zadní nášlapnout brzdou. Stačí silně stlačit na několik sekund a ZING A6 bezpečně zastaví. Bezpečnost vašich dětí je pro Segway-Ninebot prioritou! Zadní blatník má též druhou funkci, a to změnu jízdních režimů. Stačí na něj dvakrát klepnou v momentě, kdy ZING A6 stojí a dojde k přepnutí.

Lehký a pevný rám pro dlouhou životnost
Rám je vyroben z vysoce houževnaté oceli s trojúhelníkovou strukturou, která přináší ZINGu vysokou trvanlivost a odolnost. Dítě bude mít dobrou stabilitu a bude se cítit jistě. Nášlapná plošina poskytne stabilní zážitek z jízdy. ZING A6 má navíc krytí IPX4, což znamená, že je odolný vůči stříkající vodě.

Intuitivní akcelerace odrazem
Aby dítě ZING A6 rozjelo, je třeba tak učinit jako za starých časů a odrazit se nohou. Díky jmenovitému výkonu 60 W a v závislosti na zvoleném rychlostním režimu se elektrokoloběžka rozjede a bude si udržovat rychlost, dokud dítě nezabrzdí.

Ninebot eKickScooter ZING A6_Lifestyle picture_Dad showing boy eKickScooter A6-2140x1427_72Ninebot eKickScooter ZING A6_Lifestyle picture_Ambient lights-720x480_72
Hra světel
ZING A6 se rozsvítí, kdykoli je zapnutý. Ambientní světlo na stranách podtrhuje krásné linie této elektrokoloběžky.Kromě toho, kdykoli se přední kolo roztočí rozblikají se též LED světla umístěna přímo v něm.

Snadné složení a přenášení
ZING A6 se snadno složí. Stačí povolit dva šrouby u řidítek a je to. Navíc díky váze pouhých 4,6 kg může být připraven na další dobroudružství kdekoliv se budete zrovna nacházet.

Výkonné a kompaktní baterie
Sada baterií je umístěna v povozku a má nový kompaktní a štíhlejší design. Lithium-iontová baterie, řídicí deska a inteligentní systém správy baterie (BMS) jsou zabaleny do jednoho modulu chráněného rámem.

Na jedno nabití trvající cca. 3 hodiny může ZING A6 ujet až 5 km, což dětem dává dost času na hraní. ZING A6 má indikátory baterie, které vám sdělí, kdy je čas dobít.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi