Seasonic SSR-850FX

Exa kód : SAS123559
 
 
 
 

 

Seasonic SSR-850FX
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítačový zdroj, Výkon 850 W, Typ zdroje ATX, Certifikace 80 PLUS GOLD, Energetická účinnost 92 %, Chlazení Aktivní, PFC Aktivní, Velikost ventilátoru 120 mm, Odpojitelné kabely Ano, ATX 24 pin 1 x, ATX 20 pin 1 x, ATX 4 pin 1 x, EPS 8 pin 2 x, CPU 8 pin/4+4 pin 2 x, PCI-E 8 pin/6+2 pin 6 x, Molex 4 pin 5 x, SATA 15 pin 10 x
 
 
 
Od 152  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Seasonic

Exa kód:SAS123559
Kód výrobce:SKSSFOCUSGX-850
 

 

Seasonic SSR-850FX - 850W

Plně modulární
Napájecí zdroj SEASONIC Focus Plus obsahuje prvotřídní komponenty, které zaručují jeho pro vynikající výkon. Certifikát 80 Plus Gold a technologie “Hybrid Silent fan Control” pro optimální výstupní parametry a tichost přístroje jsou zárukou toho, že zdroj nabízí stálý výstupní výkon. Připočtěme k tomu plně modulární kabelové připojení, které snižuje chaos v počítačové skříni a usnadňuje proudění vzduchu a máme před sebou jeden ze špičkových výrobků do osobních počítačů. Zdroj je vybaven 6kolíkovými a 8kolíkovými konektory PCI-E, které podporují všechny platformy GPU.

Certifikace 80 Plus Gold
Inženýři firmy Seasonic byli u návrhu vůbec prvního zdroje s certifikací 80 Plus Gold. Společnost od té doby pokračuje ve výrobě velmi oblíbené řady Gold Series, jejímiž zástupci jsou napájecích zdroje s vysokým výkonem a efektivitou. Certifikace 80 Plus Gold zaručuje účinnost větší než 87 %, 90 % a 87 % při 20 %, 50 % a 100 % zatížení. Čím větší je účinnost zdroje, tím méně dochází při přeměně energie k jejím ztrátám a tím nižší jsou provozní náklady pro uživatele.

Fluidní ložiska
Vysoce výkonné ventilátory s fluidním dynamickým ložiskem (FDB) jsou navrženy tak, aby využívaly olejové náplně pro pohlcení vznikajících mechanických rázů. Jsou extrémně spolehlivé a vytvářejí méně provozního hluku a tepla než ventilátory s kuličkovými ložisky. Mazání ložiskové plochy snižuje tření a vibrace, a tím snižuje celkovou spotřebu energie. Díky spolehlivému, rovnoměrnému otáčení a robustní konstrukci vykazují ventilátory s fluidními ložisky velmi dlouhou životnost.

Jsou tak tiché
Bohaté zkušenosti s vývojem zdrojů a jejich chlazení zúročil Seasonic také v tomto typu zařízení. Ventilátor u tohoto zdroje pracuje v takzvaném hybridním režimu, který zaručuje jeho velmi nízkou hlučnost. Zdroj dále využívá kvalitní komponenty a inovativní návrh vnitřních obvodů, které rovněž přispívají ke snížení hlučnosti. Kromě přísných interních testů jsou navíc zdroje značky Seasonic zkoušeny i s nejpopulárnějšími grafickými kartami, a to tak, aby se zajistilo, že hluk zdroje bude při všech zátěžích udržován na nejnižší možné úrovni.

Příkladná stabilita: TVR
Moderní hi-tech konstrukce zdrojů značky Seasonic, tedy mimo jiné technologie TVR, udržuje výstupní napětí ve velmi těsném rozpětí. Díky tomuto působivému elektrickému výkonu a stabilitě se stává tento zdroj elektrické energie ideální volbou pro vysoce výkonné systémy.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítačový zdroj
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Výkon  850 W
Typ zdroje  ATX
Certifikace  80 PLUS GOLD
Energetická účinnost  92 %
Vlastnosti 
Chlazení  Aktivní
PFC  Aktivní
Velikost ventilátoru  120 mm
Konektory 
Odpojitelné kabely  Ano
ATX 24 pin  1 x
ATX 20 pin  1 x
ATX 4 pin  1 x
EPS 8 pin  2 x
CPU 8 pin/4+4 pin  2 x
PCI-E 8 pin/6+2 pin  6 x
Molex 4 pin  5 x
SATA 15 pin  10 x
Záruka
Záruka pro spotřebitele  120 měsíců
Záruka pro firmu  120 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://seasonic.com/focus-gx


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi