ScanPart univerzální BIO tekutý odvápňovač 1 l

Exa kód : LAI147375
 
 
 
 

 

ScanPart univerzální BIO tekutý odvápňovač 1 l
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Univerzální tekutý odstraňovač vodního kamene na bázi kyseliny citrónové o obemu 1 l.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Univerzální tekutý odstraňovač vodního kamene na bázi kyseliny citrónové o obemu 1 l.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Scanpart

Exa kód:LAI147375
Kód výrobce:SCA2790000651
 

 

Máte doma automatický kávovar, který potřebuje vyčistit? Pořiďte si univerzální tekutý odvápňovač Scanpart v praktickém balení o objemu 1 l.

Proč čistit kávovar?
Vodní kámen, metla nejen kávovarů, se usazuje ve vnitřním okruhu, ucpává jednotlivá vedení a zanáší topné těleso. Špatná údržba kávovaru pak může mít významný dopad na jeho životnost.Použitím odvápňovače Scanpart alespoň jednou měsíčně zajistíte vašemu spotřebiči jeho dlouhou životnost a bezproblémové fungování. Je vhodný nejen pro espressa, kávovary, ale i rychlovarné konvice. Díky odvápněnému topnému tělesu bude mít konvice nižší spotřebu.

Zhoršila se chuť vaší kávy?
Příčinou může být i nedostatečná údržba stroje. Chuť vašeho kávového nápoje mohou ovlivnit spálené zbytky kávových zrn, zbytky tekutého mléka z mléčného systému a také vodní kámen. Odstraňovač vodního kamene Scanpart má neutrální vůni, což znamená, že nezanechává žádné stopy, jako například čištění octem. Ani jedlá soda není pro čištění nejvhodnější.

NEBEZPEČÍ. Obsahuje kyselinu citrónovou. Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevdechujte mlhu, páry nebo aerosoly. Používejte ochranné rukavice, ochranný oděv, ochranné brýle a obličejový štít. PŘI POŽITÍ: Vypláchněte ústa. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžite svlékněte. Opláchněte kůži vodou nebo osprchujte. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čocky, jsou-li nasazeny, a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžite volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře. Skladujte uzamčené. Odstraňte obsah a obal zlikvidujte jako nebezpečný odpad.

NÁVOD K POUŽITÍ: Automaty na kávu / přístroje na espreso / kávovary: při normálním zavápnění rozpusťte 50 ml odvápňovače v 500 ml vody. Roztok nalijte do nádržky na vodu v přístroji, přístroj zapněte a tekutinu nechte proběhnout. Po odvápnění ješte nechte přístrojem proběhnout 2 náplně vody na propláchnutí. Při silném zavápnění použijte 75 - 150 ml odvápňovace. Varné nádoby na vodu a čaj: přístroj až po nános zavápnění naplňte čistou vodou a k tomu přidejte 50 ml odvápňovace. Přístroj zapněte a roztok zahřejte (nevařit) a cca 5 minut nechte působit. Následně přístroj vyprázdněte a 2x vypláchňete čistou vodou. Upozornění: V každém případě respektujte upozornění a pokyny v návodu k použití výrobce přístroje.
Obsažené látky: Kyselina citrónová, inhibitory koroze


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistič do kávovaru
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi