Sandisk Nintendo Switch micro SDXC 256 GB

Exa kód : SND120513
 
 
 
 

 

Sandisk Nintendo Switch micro SDXC 256 GB
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Paměťová karta microSDXC • kapacita 256 GB • čtení až 100 MB/s • zápis až 90 MB/s • UHS-I U3 V30 • odolnost vůči vodě / nárazům / rentgenovému záření / vysokým teplotám
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Paměťová karta microSDXC • kapacita 256 GB • čtení až 100 MB/s • zápis až 90 MB/s • UHS-I U3 V30 • odolnost vůči vodě / nárazům / rentgenovému záření / vysokým teplotám

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

SanDisk

Exa kód:SND120513
Kód výrobce:SDSQXAO-256G-GNCZN
 

 

Sandisk microSDXC 256 GB pro Nintendo Switch
Potřebujete pro svou konzoli Nintendo Switch více úložného místa? Vsaďte na paměťovou microSDXC kartu o kapacitě 256 GB! Ta vám však nepřinese jen ukládací prostor, ale také bezstarostnost, klid a navíc může i ušetřit čas.

Blesk? Pomalejší bratr
Jelikož tvůrci Sandisk microSDXC vybavili podporou UHS-I U3, můžete se těšit na až dech beroucí rychlost. A z té nikdy nepoleví. Zápis jednotek si zakládá na přenosové rychlosti 90 MB/s, zatímco při čtení se tempo vyšplhalo až na 100 MB/s. Ušetří vám tedy tolik drahocenný čas, který můžete investovat daleko rozumněji než čekáním, až se soubory konečně přesunou.

Co všechno si uložíte?
Na tuto otázku není nikterak snadná odpověď. A to proto, že se nemusíte téměř vůbec limitovat. Kapacita 256 GB totiž představuje takový komfort, že si na paměťovou kartu microSDXC můžete uložit hned několik her a neomezovat se tak pouze na jednu. Můžete mezi nimi tedy libovolně přepínat, a to kdykoli se vám zachce.

Absolutní nenáročnost
Paměťová karta Sandisk microSDXC se navíc pyšní zvýšenou odolností. Ať už mluvíme o vodě, nárazech, vysokých teplotách, nebo třeba rentgenovému záření, proti tomu všemu dokáže bojovat. A s úspěchem. Žádný takový negativní vliv ji proto nezaskočí.

4K kvalita
Rádi byste vaše videa viděli v té nejvyšší možné kvalitě? Sandisk microSDXC vám v ničem takovém bránit nebude. Podporuje totiž sledování videa nejen ve Full HD kvalitě, ale i v populární 4K Ultra HD.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Paměťová karta
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
256 GB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi