Produkt je vyřazen!
 

 

SanDisk Micro SDXC High Endurance 64GB 20MB/s + SD adaptér

Exa kód : SND120301
 
 
 
 

 

SanDisk Micro SDXC High Endurance 64GB 20MB/s + SD adaptér
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Paměťová karta, Kapacita 64 GB, Hmotnost 100 g
 
 

499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

412 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

SanDisk

Exa kód:SND120301
Kód výrobce:SDSDQQ-064G-G46A
 

 

Micro Secure Digital SDXC 64GB SanDisk High Endurance + adaptér

Využijte vlastnosti rychlé paměťové karty a nahrávejte svá videa s akčními kamerami, ve fotoaparátu, nebo na ní jen ukládejte fotografie a data. Karta je nejen rychlá, ale zvládne rychlostí blesku ukládat Full HD videa, je odolná vůči nárazu, vodě, vysokým a nízkým teplotám, můžete si tak být jisti, že vás nikdy nezklame. Karta je vhodná i pro monitoring a pro kamery do auta.

O společnosti SanDisk

Společnost SanDisk se již více než 27 let zabývá výrobou a inovací datových úložišť. Od stylových USB Flash disků, přes výkonné SSD disky až po spolehlivé paměťové karty. Její výrobky jsou používány v mnoha předních světových datových centrech. Pro vás nyní přináší svou paměťovou kartu Micro Secure Digital SDXC 64GB SanDisk High Endurance.

Rychlost a HD

Karta Micro SDXC Ultra využívá přenosové rychlosti čtení až 20 MB/s. Karta se dále řadí do rychlostní třídy Class 10, která zajišťuje minimální rychlost zápisu 20 MB/s. Karta je tak vhodná pro nahrávání videa s HD rozlišením.

Extrémní výdrž

Karty SanDisk vytváří své karty tak, aby přežili i využití za extrémních podmínek. Jsou voděodolné, nárazuvzdorné, odolné proti rentgenovému záření a obstojí v širokém teplotním rozmezí. Chrání tak vaše vzpomínky před nehodami ať už se rozhodnete fotit na sněhu, v poušti či u bazénu.

Klíčové vlastnosti

Karta Micro SDXC má kapacitu 64 GB. Spadá pod rychlostní třídu Class 10 s minimální přenosovou rychlostí 20 MB/s. Rychlost čtení až 20 MB/s. Vhodná pro outdoorové použití, do auta, pro monitoring. Karta je velmi odolná proti nárazu, vodě a velké škále teplot. Doživotní záruka. Až 10 000 hodin přehrávání Full HD videa.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Paměťová karta
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
64 GB
Hmotnost  100 g
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi