Samsung MG23K3513AW/EO

Exa kód : SAG946763
 
 
 
 

 

Samsung MG23K3513AW/EO
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Digitální mikrovlnná trouba v bílé barvě má maximální výkon 800 W. Povrch uvnitř je keramický, snadno čistitelný, odolný vůči poškrábání a má antibakteriální povrch.
 
 

2 659 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 198 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 133  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Digitální mikrovlnná trouba v bílé barvě má maximální výkon 800 W. Povrch uvnitř je keramický, snadno čistitelný, odolný vůči poškrábání a má antibakteriální povrch.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SAG946763
Kód výrobce:MS23K3513AW/EO
 

 

Šikovný pomocník
Volně stojící digitální mikrovlnná trouba Samsung MS23K3513AW / EO je praktický spotřebič, který vám pomůže při ohřívání hotových jídel i při rozmrazování. S mikrovlnnou troubou bude příprava jídla jednodušší a pohodlnější. Spotřebič nabízí praktické funkce, takže hravě zvládnete vaření, ohřívání či rozmrazování. Vše půjde rychle a pohodlně. Program Soften / Melt je ideální pro rozpouštění / změknutí másla nebo čokolády. Pokud používáte mikrovlnnou troubu často, určitě oceníte 2 paměťové programy, které si můžete nastavit podle svých potřeb.

Výkon mikrovlnné trouby
Vnitřní objem mikrovlnné trouby je dostatečně velký a to až 23 litrů s keramickým povrchem. Antibakteriální keramický povrch je lehce čistitelný, vysoce odolný vůči poškrábání a jeho zabarvení se nemění. V jejím interiéru se nachází otočný talíř, díky kterému jídlo prakticky rotuje při zahřívání. Jeho průměr je 28,8 cm. Výkon mikrovlnného ohřevu je 800 W. Trojitá distribuce mikrovln zajišťuje stejnou teplotu v celém připravovaném pokrmu.

Odstraňuje pachy
Inteligentní mikrovlnná trouba zabraňuje i zápachu z jídel a jejich rozšiřování do prostor kuchyně. Díky nastavení programu Deodorization na odstranění pachů se vzduch uvnitř rozptýlí a eliminuje jakýkoliv zápach. Vaše jídla tak budou mít vždy čerstvou a lahodnou chuť.

Rychlé rozmrazování
Mikrovlnná trouba nabízí i program pro extra rychlé rozmrazování Quick Defrost. Maso, drůbež, ryby, ovoce či chléb vám pomůže rozmrazit až o 40 % rychleji. Jednoduše si vyberte z 5 druhů nabízených možností (potravin) a mikrovlnná trouba si automaticky vypočítá potřebný čas rozmrazování.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Mikrovlnná trouba
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Kombinace barev
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Vnitřní objem  23 l
Průměr otočného talíře  28,8 cm
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
1150 W
Výkon mikrovlnného ohřevu  800 W
Počet úrovní výkonu  6
Ovládání  Elektronické
Funkce 
Crisp 
 
 
Crisp
Trouba s touto funkcí funguje zároveň jako trouba pečící, díky čemuž v ní mohou být připraveny třeba hranolky nebo zapékané brambory.
 
 
 
 
 
Ne
Gril 
 
 
Gril
Některé trouby jsou vybaveny grilem, který slouží k přípravě grilovaných pokrmů.
 
 
 
 
 
Ne
Horkovzduch  Ne
Dětský zámek  Ne
Rozměry a hmotnost 
Výška  27,5 cm
Šířka  49 cm
Hloubka  37,4 cm
Hmotnost  14 kg
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi