Samsung HW-Q930C

Exa kód : SAG346664
 
 
 
 

 

Samsung HW-Q930C
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Soundbar, Barva Černá, Systém reproduktorů 9.1.4, Celkový výkon RMS 540 W, HDMI 2 x
 
 

17 459 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

14 429 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 873  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ostatní

Exa kód:SAG346664
Kód výrobce:HW-Q930C
 

 

Vstříc epickému prostorovému zvuku

Pozvedněte zážitek z poslechu oblíbené hudby, sledování obsahu na vaší TV nebo si užijte parádní atmosféru při pobytu ve virtuálních světech. O skvělé zvukové podání při těchto a všech dalších činnostech se postará elegantní prémiový soundbar Samsung HW-Q930C, který lze bez okolků označit za vlajkovou loď tohoto výrobce. Ohromí vás 9.1.4 kanálovým zvukem, nahoru směřujícími reproduktory, algoritmy zabraňujícími lámání zvukových vln, a důmyslnou spoluprací s reproduktory vašeho televizoru Samsung díky podpoře technologie Q-Symphony. Výjimečné zvukové detaily pak zvládne zachytit s funkcemi Dolby Atmos a DTS:X, přinášejícími majestátní prostorový zvuk, který vás obklopí a přenese do světa za obrazovkou.

Nová dimenze 9.1.4kanálového zvuku

Rozezněte svou domácnost podmanivými tóny, které si pro vás přichystal prvotřídní soundbar od společnosti Samsung. Devět předních reproduktorů hrajících do prostoru, jeden subwoofer a čtyři nahoru hrající kanály se postarají o jedinečné prostorové audio, které vás přenese přímo doprostřed akčních scén. Obklopte se kvalitou a vychutnejte si filmové, hudební i herní zážitky opravdu naplno.

Rozehrává symfonii pohlcujících tónů

Protože dvě hrající zařízení jsou lepší než jedno! Soundbar Q930C využívá proprietární technologie Q-Symphony, která poskytne možnost využít reproduktory kompatibilních Samsung TV k tomu, aby přinesl ohromující prostorový zvuk, směřující k vašim uším seshora, ze stran i zepředu. Celkový zážitek z jakéhokoliv sledovaného obsahu nebo gamingu tak bude zcela pohlcující.

Parádní zvuk z kterékoliv pozice

Nedovolte, aby akustické překážky v místnosti zhatily zdlouhavě vybírané umístění vašich reproduktorů. Technologie SpaceFit Sound Pro důkladnou analýzou členitosti prostoru spojuje zvýšenou čistotu a pohlcující zvuk s optimalizovanými basovými tóny subwooferu a poskytne zážitek, vytvořený vám přímo na míru.

Všestranný pohlcující zážitek

Vzpomínáte si na dobu, kdy jste museli ladit místo před televizorem, aby k vám dolehl co možná nejlepší zvukový projev? S tím je konec. Díky bezdrátovým reproduktorům hrajícím směrem nahoru se k vašim uším jednotlivé tóny dostanou vždy tak, aby vytvořily uhrančivý prostorový zážitek, srovnatelný s kvalitou aparatury kinosálu.

Hudba z telefonu jediným pohybem

Užijte si oblíbenou hudbu, videa či obsah sociálních sítí z vašeho chytrého telefonu s prostorovým zvukovým doprovodem. Jednoduše telefon přibližte k tělu soundbaru a bezdrátová technologie NFC je okamžitě spáruje. Takto budete moct využívat šikovné zrcadlení obsahu vašeho smartphonu bez zbytečně zdlouhavého nastavování.

Gaming s parádním ozvučením

Dobrá hra vyžaduje výkonné audio. Soundbar Samsung Q930C se po připojení k TV automaticky přepne do herního režimu, takže nebudete ztrácet čas zdlouhavým nastavováním. Zvuková kulisa bude díky silným subwooferům a systému různých úhlů vyzařování dokonale prostorová, takže vám pomůže ponořit se více do hry a vítězit na každé úrovni.

Vždy precizní audio

Ani po připojení externích zařízení, jako jsou DVD přehrávač nebo herní konzole, nepřijdete o kvalitní ozvučení. Díky praktickému rozhraní HDMI eARC se vždy rozezní pouze prvotřídní audio.

Stačí vám jediný ovladač

Hlasitost, vypnutí a zapnutí či dokonce zvukové efekty – vše zvládnete řídit prostřednictvím jediného ovladače One Remote. Vychutnejte si zábavu v pohodlí vašeho domova s jednoduchým ovládáním a inteligentními technologiemi od společnosti Samsung.

Technická specifikace:
Soundbar
HW-Q930C Soundbar 9.1.4

Výkon 656 W
Počet kanálů 11.1.4
22 reproduktorů
8" Aktivní Bezdrátový subwoofer
Wide Range Tweeter
Středový reproduktor
Up -firing reproduktory - vyzařující zvuk nahoru
Side-firing reproduktory - vyzařující zvuk do stran
Front Wide-firing reproduktory
Samostatné bezdrátové zadní reproduktory - součást balení

Bezdrátový Dolby ATMOS
SpaceFit Sound Pro
Auto EQ
Active Voice Amplifier (zvyšování hlasitosti dialogů v rušném prostředí)
Q Symphony 3.0
Dolby Atmos / Dolby MAT / Dolby Digital Plus / Dolby True HD
DTS-HD HRA
DTS-HD MA
DTS Express
DTS 5.1ch
DTS:X
4K Video Pass
HDR
HDR 10+
Wi-Fi
Tap sound
Bluetooth 4.2
1x HDMI vstup
1x HDMI výstup
eARC
HDMI CEC
Optický audio vstup
Podporované formáty: AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, ALAC, AIFF
Ovládání TV a SB jedním ovladačem

Sound Módy: SSE
Standard
Adaptive 2.0
Game Pro 2.0
Voice enhance mode
Night mode
Aktivní potlačení okolního hluku

Smart Things app. podpora
Chromecast
Airplay
Podpora hlasového asistenta (Alexa Google)

Obsah balení: soundbar, bezdrátový subwoofer, zadní bezdrátové přídavné reproduktory, dálkový ovladač, baterie, držák soundbaru na zeď, HDMI kabel, návod k použití


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Barva  Černá
Systém reproduktorů  9.1.4
Celkový výkon RMS  540 W
Herní provedení  Ne
FM tuner  ne
Dálkový ovladač  Ano
Vstupy a výstupy 
Bezdrátové připojení  Bluetooth
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
2 x
Digitální optický vstup  1 x
Jack 3,5 mm  0 x
USB  0 x
Rozměry Š x V x H  118,7 x 58,5 x 27,7 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi