Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung HW Q90R

Exa kód : SAG946568
 
 
 
 

 

Samsung HW Q90R
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Soundbar Q série s Dolby Atmos, 7.1.4 ch zvuk, DTS:X, zadní reproduktory / 8" xbezdrátový subwoofer
 
 

31 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

26 438 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 600  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Soundbar Q série s Dolby Atmos, 7.1.4 ch zvuk, DTS:X, zadní reproduktory / 8" xbezdrátový subwoofer

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SAG946568
Kód výrobce:HW-Q90R
 

 


Dokonale pohlcující zvuk v konfiguraci 7.1.4

Pohlcující zážitek z poslechu 7.1.4 audia

Proměňte svůj obývací pokoj na kinosál s prostorovým zvukem prostřednictvím prvotřídního soundbaru. Díky reproduktorům s horním i bočním vyzařováním vás audio v konfiguraci 7.1.4 kanálů naprosto pohltí. Navíc podporuje přehrávání formátu Dolby Atmos nebo DTS: X.

Skvělý zvuk seshora

Nahoru vyzařující reproduktory jsou zárukou jedinečného audiozážitku, při kterém vás odražený zvuk zasáhne seshora. Tento rozměr audia pozvedne chvíle s filmovými hity na dosud nepoznanou úroveň.

Skvělý zvuk ze stran

Na okrajích soundbaru jsou reproduktory vyzařující zvuk do stran. Díky nim vás prostorový zvuk dokonale obklopí a vychutnáte si skvělý poslech ze všech úhlů.

Bezdrátové zadní reproduktory s horním vyzařováním

Součástí soundsystému jsou dva bezdrátové zadní reproduktory s horním vyzařováním, které váš zážitek z poslechu prostorového audia dokonale doplní. Díky nim objevíte v pohodlí svého obývacího pokoje úplně novou dimenzi filmových zážitků.

Optimalizované adaptivní audio

Soundbar Samsung automaticky analyzuje a optimalizuje přehrávaný zvuk podle právě sledovaného záběru. Technologie adaptivního audia vám tak zajistí zcela srozumitelnou dialogovou stopu i při nízké hlasitosti.

Zvuk vytvořený mistry

Zaposlouchejte se do naprosto jedinečné souhry. Inovativní technologie Samsung se v soundbaru snoubí s mistrovskými zkušenostmi společnosti Harman Kardon, jejíž produkty už 65 let posluchačům poskytují fantastické audio. Tato kombinace je zárukou zážitku z poslechu dosud nepoznané úrovně.

Pro lepší zážitek ze hry i z poslechu

Dopřejte si úchvatný herní zážitek s jedinečnou kombinací subwooferů a nahoru vyzařujících reproduktorů, které znásobí skvělou atmosféru a poskytnou pohlcující prostorový zvuk oblíbeným hrám. Po zapojení k Samsung TV se soundbar navíc sám umí přepnout do herního režimu, takže se můžete soustředit jen na hraní a nemusíte se zdržovat jeho nastavováním.

Dejte nový život původnímu zvuku

Dopřejte své hudbě ještě více detailů a nejlepší možnou dynamiku. Soundbar dokáže vaše hudební soubory upscalovat do 32bitové kvality pro bohatší zvuk.

Prvotřídní poslech odkudkoliv

Nezáleží na tom, kde právě sedíte. Díky širokopásmovému tweeteru vám soundbar nabídne skvělý zvuk při poslechu odkudkoliv.

Audiovizuální HDR10+ zážitek

Díky podpoře technologie 4K pass-through je zapojení zdrojů 4K videa, například Blu-ray přehrávače nebo herní konzole, naprosto jednoduché. Dokonce můžete využít i zdroj HDR10+ obsahu a doplnit prvotřídní kvalitu videa stejně dokonalým zvukem. A to vše prostřednictvím jednoho HDMI kabelu.

Hledáte skvělý song? Stačí říct

Chcete si pustit parádní písničku, ale nemůžete si vzpomenout, jak se jmenuje? Nevadí, hlasové asistentce Alexe stačí říct prvních pár slov z textu nebo částečný název skladby. Nezáleží na žánru ani hudebním vkusu, Alexa hledanou skladbu najde.

Poslech hudby přes Bluetooth

Pomocí bezdrátového připojení Bluetooth můžete se soundbarem jednoduše spárovat další zařízení. Pusťte si například hudbu ze svého mobilního telefonu ve skvělé kvalitě a bez nutnosti zapojování dalších kabelů.

Stačí jeden ovladač

Nepotřebujete více ovladačů. Díky One Remote svůj soundbar snadno zapnete a jeho nastavení či hlasitost jednoduše upravíte přímo v menu na obrazovce Samsung TV.

Chytřejší poslech se SmartThings

Prostřednictvím aplikace SmartThings soundbar snadno zapojíte do své inteligentní domácnosti. Takže svůj domov snadno vyplníte svými oblíbenými skladbami.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi