Samsung HW-Q60C

Exa kód : SAG346660
 
 
 
 

 

Samsung HW-Q60C
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Soundbar, Barva Černá, Celkový výkon RMS 360 W, HDMI 2 x
 
 

6 436 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 319 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 322  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ostatní

Exa kód:SAG346660
Kód výrobce:HW-Q60C
 

 

Unikátní 3D ozvučení, které vás pohltí

Zažijte dvojnásobnou radost při sledování filmů, streamování, poslechu hudby nebo hraní her. S moderním soundbarem HW-Q60C od společnosti Samsung se vám otevře brána k dosud nepoznanému světu, kde se i nejjemnější zvukové nuance dostanou přímo k vašim uším v krásně čistém a zřetelném provedení. Důmyslná konfigurace 3.1 kanálů se postará o vyzařování zvuku do všech směrů pro navození dokonalé iluze prostorového vyznění a přidaný subwoofer o efektní a dunivé basy. Zařízení rovněž podporuje moderní audio formáty Dolby Atmos a DTS Virtual:X pro dokonale autentické ozvučení sledovaného obsahu – téměř jako byste seděli v moderním kinosálu. Soundbar však potěší i vášnivé gamery, kterým přináší speciální herní režim, připravený pomoci jim na cestě za zvučnými vítězstvími. Nezanedbatelná je i kompatibilita s televizory Samsung nebo možnost zrcadlení obsahu z vašeho chytrého telefonu. Nechte se vtáhnout do děje a prožívejte dění na obrazovce vašeho televizoru se soundbarem, který správně okoření každý váš filmový večer.

Na každém slově záleží

Štěkající pes, plačící dítě, hlasitý telefonát… To vše může rušit sledování nové části seriálu, na kterou jste se netrpělivě těšili celý týden. Ne však s moderním soundbarem od společnosti Samsung, jehož dedikovaný střední kanál má za úlohu zesilovat hlasové projevy probíhající na obrazovce a tím vám přinést křišťálově čisté a precizní vyznění všech dialogů – dokonce i šepotu. Když se k tomu přidají ještě tři kanály s všestranným směřováním zvuku a výkonný subwoofer, o zábavu na prémiové úrovni je každý večer postaráno.

Rozehrává symfonii pohlcujících tónů

Protože dvě hrající zařízení jsou lepší než jedno! Soundbar HW-Q60C využívá proprietární technologie Q-Symphony, která poskytne možnost využít reproduktory kompatibilních Samsung TV k tomu, aby přinesl ohromující prostorový zvuk, směřující k vašim uším seshora, ze stran i zepředu. Celkový zážitek z jakéhokoliv sledovaného obsahu nebo gamingu tak bude zcela pohlcující.

Bedlivý strážce zvuků

Kdo na vás číhá v tmavém koutě? Prozradit jej může i nepatrný pohyb – soundbar Samsung totiž při hraní her mimořádně pozorně reflektuje i ty sebenepatrnější vzruchy, čímž získáte dokonalý přehled o tom, co se děje okolo vás. Speciální režim Game Mode navíc optimalizuje ozvučení a čistí jej od rušivých šumů, abyste svá vítězná tažení mohli vždy dovést do úspěšného konce.

Hudba z telefonu jediným pohybem

Užijte si oblíbenou hudbu, videa či obsah sociálních sítí z vašeho chytrého telefonu s prostorovým zvukovým doprovodem. Jednoduše v telefonu Samsung otevřete aplikaci SmartThings, přibližte jej k tělu soundbaru a bezdrátová technologie NFC je okamžitě spáruje.

Vždy precizní audio

Ani po připojení externích zařízení, jako jsou DVD přehrávač nebo herní konzole, nepřijdete o kvalitní ozvučení. Díky praktickému rozhraní HDMI eARC se vždy rozezní pouze prvotřídní audio.

Stačí vám jediný ovladač

Hlasitost, vypnutí a zapnutí či dokonce zvukové efekty – vše zvládnete řídit prostřednictvím jediného ovladače One Remote. Vychutnejte si zábavu v pohodlí vašeho domova s jednoduchým ovládáním a inteligentními technologiemi od společnosti Samsung.

Technická specifikace:
Soundbar
Samsung HW-Q60C Soundbar 3.1

Výkon 340 W
Počet kanálů 3.1
7 reproduktorů
6.5" aktivní bezdrátový subwoofer
Středový reproduktor

Q Symphony 3.0
Dolby Atmos / Dolby MAT / Dolby Digital Plus / Dolby True HD
Podporované formáty: AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, AIFF
Sound Módy:
SSE
Game
Standard
DTS Virtual:X mód
Adaptive Lite
Voice enhance mode
Night mode

DTS 5.1
Tap Sound
Bluetooth 4.2
Bluetooth Power On
USB 2.0, optický audio vstup, 1x HDMI vstup, 1x HDMI výstup, HDMI eARC, HDMI CEC
4K Video Pass
HDR
HDR 10+

Ovládání TV a SB jedním ovladačem

Obsah balení: soundbar, bezdrátový subwoofer, dálkový ovladač, baterie, držák soundbaru na zeď, HDMI kabel, návod k použití


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Barva  Černá
Celkový výkon RMS  360 W
Herní provedení  Ne
FM tuner  ne
Dálkový ovladač  Ano
Vstupy a výstupy 
Bezdrátové připojení  Bluetooth
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
2 x
Digitální optický vstup  1 x
Jack 3,5 mm  0 x
USB  1 x
Rozměry Š x V x H  108,8 x 45,2 x 23,8 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi