Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

SAMSUNG Galaxy Watch Active 4 Gold 40mm

Exa kód : SMT002644
 
 
 
 

 

SAMSUNG Galaxy Watch Active 4 Gold 40mm
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4, které si berou na starost vaši fyzickou kondici. Plně přizpůsobitelný ciferník, OS Wear OS se stovkami užitečných aplikací, sportovní režimy
 
 

3 512 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 902 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 176  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4, které si berou na starost vaši fyzickou kondici. Plně přizpůsobitelný ciferník, OS Wear OS se stovkami užitečných aplikací, sportovní režimy

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SMT002644
Kód výrobce:SM-R860NZDAEUE
 

 

Samsung Galaxy Watch4, 40 mm
Chytré hodinky, které si berou na starost vaši fyzickou kondici. Galaxy Watch4 přicházejí v ikonickém designu s plně přizpůsobitelným ciferníkem. Využijte služeb operačního systému Wear OS a získejte stovky užitečných aplikací, které pomohou spolehlivě sledovat vaši cvičební rutinu a hlídat důležité zdravotní ukazatele, jež lze posléze snadno vyhodnotit a sdílet s vaším osobním trenérem nebo dokonce lékařem.

Zjistěte o svém těle více
Využijte vědeckých poznatků ve sledování pokroků ve cvičení s prvními chytrými hodinkami společnosti Samsung, které přesně měří složení vašeho těla. Zjistěte, jaké celkové procento zaujímá tuk, svalovina, voda a ještě mnohem více a lépe tak dosáhněte svých cílů. Senzor BioActive a nejrychlejší čip přínášejí inovace, za které vám vaše tělo poděkuje.

Sledujte více jak 90 druhů cvičení
Všechny aktivity a pokroky ve vašem cvičení přehledně na hodinkách a telefonu. Galaxy Watch4 jsou schopny samy zaznamenat fyzickou aktivitu a sledovat vaše cvičební zvyky. Rovněž vám ukážou přesnou GPS polohu pro snadné sledování a plánování dalších tras. A ať už se rozhodnete pro jakýkoliv druh cvičení, hodinky jich podporují rovnou 90, takže si můžete vybrat vždy dle momentální chuti a nálady.

Ochrání vaše sportovní srdce
Inteligentní senzor Samsung BioActive se postará o přehled vaší srdeční aktivity. Dokáže přesně a v reálném čase měřit krevní tlak, abnormální rychlost tlukotu srdce použitím ECG a posléze shromáždit všechna data pro snadné zobrazení ve vašem telefonu. To vám umožní je posléze snadno sdílet třeba s osobním trenérem nebo dokonce vaším lékařem.

Kvalitní spánek zajistí kvalitní výkon
Společnost Samsung dlouhodobě spolupracuje s nadací National Sleep Foundation a přináší spoustu vzdělávacího obsahu a tipů na kvalitní spánek přímo do vašich hodinek Watch4. Ty jsou schopny celkově zanalyzovat jednotlivé fáze vašeho spánku, zkontrolovat okysličení krve a rovněž monitorovat vzorce vašeho chrápání. Poskytnou cenné rady a vylepší spánkové návyky, takže budete vždy po probuzení maximálně odpočatí a připraveni na další den.

První chytré hodinky s Wear OS
Snadný přístup ke všem oblíbeným aplikacím i bezkontaktnímu placení přímo z vašeho zápěstí zajistí vychytaný operační systém Wear OS. S jeho pomocí budete moci streamovat oblíbený hudební podkres, nebo získat některou z masivní knihovny aplikací monitorujících vaše zdraví a cvičební pokrok. A pokud budete chtít hodinkami platit v obchodě, díky Wear OS lze využít služeb řešení Google Pay, které je plně podporováno i v České republice.

Plaťte jediným pohybem zápěstí s Google Pay
Vkročte do světa jednoduchého a rychlého způsobu placení kdykoliv a kdekoliv. Hodinky Galaxy Watch4 nyní disponují plnou podporou funkce bezdotykových plateb Google Pay, s níž vám stačí jen poklepat na příslušné tlačítko a přiložit zápěstí k platebnímu terminálu. Snadno tak zaplatíte za nákup či si po náročném tréninku dopřejete zasloužené občerstvení. A svůj telefon můžete nechat v kapse.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Tvar ciferníku  Kulatý
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Tato hodnota uvádí velikost displeje v palcích. Čím vyšší hodnota, tím větší displej.
 
 
 
 
 
1,2 "
Vlastnosti 
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
5 ATM
NFC 
 
 
NFC
Tato funkce, celým názvem Near field comunication, se používá pro bezkontaktní párování s dalšími zařízeními, případně pro bezkontaktní platby. Pouhým přiložením zařízení, které podporuje NFC, tak můžete spárovat připojení BlueTooth s dalším zařízením, které funkci podporuje.
 
 
 
 
 
Ano
GPS 
 
 
GPS
Hodinky, které v sobě mají integrovaný mobil GPS jsou schopny poskytnout přesné údaje o pohybu a sportovních aktivitách na mapě. Navíc poskytují přesnější výstupy z měření.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově hodinky připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Následně mohou automaticky provádět např. aktualizace, případně stahovat další soubory z internetu.
 
 
 
 
 
Ano
SIM 
 
 
SIM
Některé chytré hodinky podporují možnost vložení SIM karty, díky které lze přímo z hodinek telefonovat, případně provádět datové přenosy v sítích 3G/4G.
 
 
 
 
 
Ne
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi hodinkami a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrým telefonem či tabletem. Tato funkce patří k základní výbavě veškerých současných chytrých hodinek.
 
 
 
 
 
Ano
Měření tepu 
 
 
Měření tepu
Velká část chytrých hodinek poskytuje možnost měření srdečního tepu. Jsou vybaveny na spodní straně snímačem, který tuto funkci zajišťuje.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní informace 
Materiál řemínku  Silikon
Materiál ciferníku  Hliník
Barva řemínku  Zlatá
Barva ciferníku  Zlatá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi