Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung Galaxy S24 8GB 256GB Onyx Black

Exa kód : SMT003301
 
 
 
 

 

Samsung Galaxy S24 8GB 256GB Onyx Black
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Smartphone, Barva Černá, Google Android, Procesor Exynos 2400, Operační paměť 8 GB, Interní paměť 256 GB, Velikost displeje 6,2 ", Zadní fotoaparát 50 mpx, Odolnost vůči vodě IP68, Česká distribuce
 
 

22 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

19 000 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 150  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SMT003301
Kód výrobce:SM-S921BZKGEUE
 

 

Samsung Galaxy S24 5G 8 GB / 256 GB, Onyx Black

Vstupte do světa, kde se s elegancí snoubí výkon, a kde každý váš moment může být zachycen s dokonalou jasností. Samsung Galaxy S24 5G definuje nové hranice možností. Ukrývá špičkový osmijádrový procesor Exynos 2400 s frekvencí až 3,3 GHz, který se postará o to, aby každá vaše aplikace i hra šlapala jako dobře namazaný stroj. S jeho 6,2palcovým Dynamic AMOLED 2X displejem s vysokým rozlišením 2340 × 1080 px a obnovovací frekvencí 120 Hz se vám otevře brána do světa, kde jsou barvy živější a pohyb plynulejší než kdykoliv předtím. S chytrou asistencí a úpravami Galaxy AI jednoduše vytvoříte fotografie v profesionální kvalitě, natočíte videa v ohromujícím rozlišení nebo během chvíle dohledáte, co vás upoutalo na snímcích ze sociálních sítí. (Funkce Galaxy AI umělé inteligence budou na podporovaných zařízeních Samsung Galaxy poskytovány zdarma minimálně do konce roku 2025. Dostupnost funkcí umělé inteligence poskytovaných třetími stranami se může změnit a podléhá vlastním podmínkám poskytovatele.)

Tento odolný a pro hráče optimalizovaný telefon je navíc vybaven stupněm krytí IP68, což znamená, že je odolný proti prachu a vodě. Fotoaparáty telefonu Samsung Galaxy S24 5G jsou připraveny zachytit každý váš zážitek v nejlepší možné kvalitě. S trojitým zadním fotoaparátem o rozlišení 50 + 12 + 10 Mpx a širokou škálou funkcí, včetně automatického ostření, macro režimu, nočního režimu a optického zoomu, můžete pořídit ohromující snímky a videa až ve 8K UHD rozlišení. Přední fotoaparát s rozlišením 12 Mpx a světelností f/2.2 pak zaručí, že vaše selfie budou vypadat skvěle v jakýchkoliv podmínkách.

Překonejte své hranice s Galaxy AI
Vydejte se do zahraničí bez obav z jazykové bariéry. Funkce Live Translate živě přetlumočí řeč vás i vašeho protějšku a na displeji Galaxy S24 zobrazí přehledné titulky. Díky tomu už se nikdy nebudete muset dorozumívat pouze zmatenými gesty a vystačíte si s jedním z 13 světových jazyků. Uvedená funkce není aktuálně v českém jazyce podporována.

Označte, vyhledejte a poznávejte
Zaujal vás designový prvek v pokoji vašeho oblíbeného influencera nebo potřebujete zjistit, co máte v kanceláři za rostlinu? Jednoduše dohledejte jakýkoliv předmět rychlým zakroužkováním na fotografii nebo příspěvku ze sociálních sítí a funkce Circle to Search vás ihned propojí s výsledky vyhledávání Google.

Zvýrazňovač pro vaše myšlenky
Využíváte pro psaní poznámek propojení smartphonu s klávesnicí a Samsung DeX nebo dáváte přednost psaní přímo na displeji? V obou případech vás potěší, že funkce Note Assist dokáže vaše dlouhé zápisky automaticky shrnout do pár přehledných bodů. Všechny své nejdůležitější myšlenky tak budete mít hned před očima bez zdlouhavého hledání nebo zvýrazňování v textu.

Chytré vylepšení vašich fotografií
Vymažte ze svých fotografií nežádoucí postavy a obličeje a užívejte si bezchybné snímky z turistických destinací. Funkce Photo Assist pomocí nástrojů poháněných Galaxy AI inteligentně odstraní nebo přesune označené elementy a poté přirozeně vyplní prázdný prostor, takže změnu na fotografii nepoznáte.

Zažijte více s řadou Galaxy S24
Více prostoru pro sledování videí a dlouhé hodiny bez nabíjení – vylepšení, na která jste čekali, jsou tu! Větší displej u Galaxy S24 podpořený úchvatným rozlišením FHD+, posílený výkon, se kterým bude hraní i projíždění vašich oblíbených příspěvků ještě plynulejší a delší výdrž baterie pro vaši zábavu nebo psaní zpráv až do noci. S telefony Galaxy S24 zkrátka zažijete mnohem více.

50 Mpx pro zachycení vašich vzpomínek
Se sestavou fotoaparátů Galaxy S24 v čele s hlavním 50Mpx objektivem do své Galerie snadno přidáte vtipné momenty strávené s rodinou nebo dovádění vašeho domácího mazlíčka v parku. Díky přednímu 12Mpx fotoaparátu na pár klepnutí získáte krásné záběry na své sociální sítě.

Zaostřeno na noční snímky
Milujete procházky pod hvězdným nebem nebo se rádi vrháte za dobrodružstvím v rušných ulicích večerního města? Pak nezapomeňte všechny tyto okamžiky zachytit v živých a ostrých barvách s nočním režimem fotografování, který je vylepšený technologií AI ISP. I s minimálním světlem si navíc každý záběr bez ztráty kvality přiblížíte pomocí až 3× zoomu v optické kvalitě.

Hrajte na plný výkon
Ponořte se do svých oblíbených příběhů a akčních scén v nabitých herních titulech. O vaše pohodlí je s Galaxy S24 postaráno díky oblému designu, který vám bude i po hodinách hraní pěkně sedět v ruce. O příjemný pocit, který nenaruší důležité herní okamžiky a nezbrzdí váš výkon, se postará vylepšená chladící komora Vapor Chamber, která odvede ze zařízení přebytečné teplo a nádhernou grafiku pro vás vykreslí neporazitelný procesor.

Nejjasnější displej pro virální obsah
Všechen váš oblíbený obsah – od videí na sociálních sítích až po sledování toho, co vás baví, si nyní užijete i za slunečného dne. Adaptivní displej podpořený funkcí Vision Booster nastaví ideální úroveň jasu, která vám ušetří námahu a vykreslí váš oblíbený obsah v ostrých barvách, takže na telefonu vše bez problémů uvidíte. Na větší displej Galaxy S24 6,2" s tenčím rámečkem a ohromující kvalitou rozlišení FHD+ je zkrátka vždy radost pohledět.

Důmyslné propojení se světem Galaxy
Jste fanouškem sportu a už vlastníte sluchátka Galaxy Buds či hodinky Galaxy Watch? Nebo váš domov disponuje domácími spotřebiči značky Samsung? V tom případě si zamilujete bezproblémovou spolupráci mezi smartphonem a spotřebiči, které můžete ovládat i na dálku. Doprala vám pračka? Přijde vám notifikace. Chcete propojit TV Samsung se svým smartphonem? Klidně můžete. Všechno máte ve svých rukách. Ekosystém Galaxy propojí všechna zařízení tak, aby vám poskytl efektivní koordinaci domácnosti s minimálním úsilím a maximálním komfortem.

Seznamte se se Smart Switch
Změňte své zaběhnuté rutiny a poznejte svět moderních funkcí. Pomocí aplikace Smart Switch snadno přesunete svá citlivá data, fotografie a kontakty do nového zařízení bez ohledu na to, zda přecházíte z telefonu s OS Android nebo iOS.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Smartphone
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Operační systém 
Operační systém 
 
 
Operační systém
Operační systém představuje základní programové vybavení chytrého telefonu, které je v něm napevno předinstalováno. Nejrozšířenějšími jsou Google Android a Apple iOS.
 
 
 
 
 
Google Android
Procesor 
Procesor 
 
 
Procesor
Procesor je pomyslným srdcem mobilního zařízení a mimo jiné také jednou z klíčových komponent pro celkový výkon zařízení.
 
 
 
 
 
Exynos 2400
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
8
Frekvence procesoru 
 
 
Frekvence procesoru
Tato hodnota udává výkon každého z jader procesoru v gigaherzích (GHz). Čím je hodnota vyšší, tím z pravidla v poměru k počtu jader bývá procesor výkonnější.
 
 
 
 
 
3.1 GHz
Paměť 
Operační paměť 
 
 
Operační paměť
Operační paměti, jiným názvem RAM slouží pro plynulý běh zařízení. Jsou do ní během činností ukládány informace a data z právě spuštěných programů. Hodnota je udávána v gigabytech (GB). Čím je hodnota vyšší, tím lze očekávat pružnější reakce telefonu.
 
 
 
 
 
8 GB
Podpora paměťových karet 
 
 
Podpora paměťových karet
Telefony jsou vybaveny interní pamětí pro ukládání souborů, kterou u velké části přístrojů lze rozšířit použitím paměťové karty typu MicroSD, kterou lze vložit do připraveného slotu.
 
 
 
 
 
Ne
Interní paměť 
 
 
Interní paměť
Velikost interní paměti je udávána v gigatytech (GB). Čím je interní paměť vyšší, tím více souborů můžete do telefonu uložit.
 
 
 
 
 
256 GB
Displej 
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Udává maximální počet bodů, který může být na displeji zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří HD, Full HD a QHD. Čím je rozlišení vyšší, tím je vyobrazení na displeji jemnější a nejsou vidět jednotlivé body.
 
 
 
 
 
2340 x 1080
Technologie displeje 
 
 
Technologie displeje
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, TFT, IPS, AMOLED, případně SUPERAMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
AMOLED
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Velikost displeje je váděna v palcích ("). Čím větší číslo, tím větší displej.
 
 
 
 
 
6,2 "
Rozhraní a konektivita 
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově telefon připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je v dnešní době standardním vybavením pro všechny chytré telefony.
 
 
 
 
 
Ano
GPS  Ano
5G  Ano
LTE 
 
 
LTE
LTE je nová generace standardu pro rychlý mobilní bezdrátový přenos dat. Je jím vybavena většina moderních telefonů. Zjednodušeně řečeno, pokud chcete využívat rychlé připojení k internetu, sáhněte po telefonu s podporou LTE.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi telefonem a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrými hodinkami, bezdrátovými reproduktory a sluchátky, palubním systémem automobilu, mediálními centry, počítači, případně dalším telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
Sim karta 
Typ SIM karty 
 
 
Typ SIM karty
Telefon může disponovat několika druhy slotů pro SIM kartu. Nejnovější zařízení pracují s NANO SIM, případně MICRO SIM, starší modely používají MINI SIM. Uvedené SIM karty se liší pouze svou velikostí.
 
 
 
 
 
Nano + eSIM
Počet SIM 
 
 
Počet SIM
Lze vybírat z telefonů s jednou SIM kartou, tzv. SingleSIM přístroje, případně z přístrojů, do kterých můžete vložit dvě SIM karty a používat je současně. Tato funkce se nazývá DualSIM.
 
 
 
 
 
2
Fotoaparát 
Zadní fotoaparát 
 
 
Zadní fotoaparát
Tento parametr definuje rozlišení zadního fotoaparátu. Hodnota je udávaná v megapixelech (mpx). Ne vždy lze jednoznačně říci, že čím je hodnota vyšší, tím budou fotografie kvalitnější. Je nutné přihlédnout především ke kvalitě optiky, kterou pro fotoaparát telefon používá.
 
 
 
 
 
50 mpx
Automatické zaostřování 
 
 
Automatické zaostřování
Tato funkce, nazývána také auto focus, usnadní práci při fotografování. Objektiv fotoaparátu dovede automaticky zaostřit na vybranou část fotografované scény.
 
 
 
 
 
Ano
Blesk 
 
 
Blesk
Blesk je nezbytnou pomůckou pro focení za zhoršených světelných podmínek. Díky němu si telefon přisvítí fotografovanou scénu, což má za cíl i viditelnější detaily.
 
 
 
 
 
Ano
Přední fotoaparát 
 
 
Přední fotoaparát
Tento parametr definuje rozlišení předního fotoaparátu. Hodnota je udávaná v megapixelech (mpx). Ne vždy lze jednoznačně říci, že čím je hodnota vyšší, tím budou fotografie kvalitnější. Je nutné přihlédnout především ke kvalitě optiky, kterou pro fotoaparát telefon používá.
 
 
 
 
 
12 mpx
Výbava 
Odolnost vůči vodě  IP68
Gyroskopický senzor 
 
 
Gyroskopický senzor
Gyroskop slouží k tomu, aby určoval naklonění a natočení telefonu za pomocí měření úhlové rychlosti.
 
 
 
 
 
Ano
Senzor přiblížení 
 
 
Senzor přiblížení
Senzor detekuje blízkost předmětů bez přímého kontaktu. Může být využit např. k ovládání gesty, případně zvednutí hovoru přiložením k uchu.
 
 
 
 
 
Ano
Konektor pro komunikaci 
 
 
Konektor pro komunikaci
Tento konektor slouží pro propojení telefonu s dalším zařízením a rovněž k jeho nabíjení. U telefonů s operačním systémem Android se můžete setkat s konektory microUSB a USB C, smartphony s iOS jsou vybaveny konektorem lightning.
 
 
 
 
 
USB-C kabel
Výstup na sluchátka 
 
 
Výstup na sluchátka
Tento výstup slouží k propojení telefonu se sluchátky. Obvykle je využíván konektor standardu Jack 3.5". Některé smartphony konektor na sluchátka nemají a přenos zvuku pak probíhá buď bezdrátově, nebo za použití konektoru pro komunikaci ve spojení s redukcí.
 
 
 
 
 
Ne
Baterie 
Typ baterie 
 
 
Typ baterie
Vhodná baterie je základem dobré výdrže telefonu. V současných modelech jsou používány Li-Pol články, které jsou méně náchylné na způsob používání, než předchozí verze Li-Ion.
 
 
 
 
 
Li-Ion
Možnost vyndat baterii  Ne
Kapacita baterie 
 
 
Kapacita baterie
Kapacita baterie je uváděna v miliampérhodinách (mAh). Čím je kapacita baterie vyšší, tím déle udrží váš telefon v činnosti.
 
 
 
 
 
4000 mAh
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  147 x 71 x 8 mm
Hmotnost  167 g
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi