Salente SmartDust 3.1

Exa kód : EVO101702
 
 
 
 

 

Salente SmartDust 3.1
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový vysavač, Barva Černá, Tyčový, Objem odpadní nádoby 0,7 litry, Příkon 400 W
 
 
 
Od 219  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Salente

Exa kód:EVO101702
Kód výrobce:SMARTDUST
 

 

Salente SmartDust 3.1
Tyčový aku vysavač Salente SmartDust 3.1 je inteligentní vysavač nové generace. Pomocí chytrého senzoru dokáže rozpoznat množství prachu a nečistot a na základě toho přizpůsobit svůj výkon. Prodlouží se tak doba vysávání, sníží hlučnost a zvýší životnost baterie. Vysavač zvládne vysávat až po dobu neuvěřitelných 90 minut.

Chytrý senzor prachu a tři pracovní režimy

Vysavač Salente SmartDust 3.1 nabízí tři režimy vysávání, které se volí pomocí dotykového tlačítka. V režimu AUTO využívá senzor na rozpoznání množství prachu a nečistot, díky kterému automaticky přizpůsobuje svůj výkon podle stupně znečištění podlahy. Tento inteligentní automatický režim prodlužuje výdrž baterie a snižuje hladinu hluku při úklidu. V případě potřeby můžete využít režimu MAX, který nabízí vysoký sací výkon až 28 kPa a režim ECO využijete například na záclony nebo žaluzie.

S inteligentním HMI displejem máte vše pod kontrolou

Soustava čidel ve spojení s barevným digitálním displejem informuje uživatele o všem podstatném. Zobrazí stav baterie při vysávání nebo nabíjení, zvolený pracovní režim, potřebu vyprázdnit nádobu na prach nebo zablokovaný rotační kartáč.

Vysávací hubice s LED světlem a kartáči pro úklid koberců a tvrdých podlah

Vysavač Salente SmartDust 3.1 je vybaven výkonnou vysávací hubicí s vlastním motorem pro pohon kartáče. Rotující kartáč lépe vyčistí podlahu nebo koberec a zefektivní tak probíhající úklid. K dispozici jsou dva kartáče, které lze snadno vyměnit. Jeden je vybaven kombinací jemných a tvrdých štětin a je vhodný na všechny druhy podlah včetně koberců. Druhý má měkký povrch a je určen primárně pro tvrdé podlahy. Hubice je doplněna LED osvětlením, které pomůže při úklidu pod nábytkem nebo v šeru.

Vysává a vytírá současně

K vysávací hubici lze připojit mopovací nástavec s mopem. Vysavač tak vysává nečistoty a současně stírá podlahu vlhkým mopem. Tím dosahuje efektivnějšího a rychlejšího úklidu. Mop lze snadno sundat a vyprat v pračce.

Ruční vysavač

Snadným odpojením vysávací hubice a vysávací trubky získáte ruční vysavač, který využijete pro další úklid. Štěrbinovou hubici můžete využít na úklid špatně přístupných míst, štětinový kartáč pro šetrné odstranění prachu ze žaluzií, knih nebo klávesnice a hubici na čalounění na nábytek.

Jednoduchá údržba

Údržba vysavače je velmi jednoduchá a k jeho provozu nepotřebujete papírové výměnné sáčky. Nečistoty jsou vysávány do nádobky o obsahu 0,7 litru. Nádobka je navíc doplněna o zpětnou klapku, která zabraňuje vypadávání nečistot při manipulaci s vysavačem. Po ukončení úklidu jednoduše uvolníte západku na nádobce a veškerý obsah vysypete. Filtr je omyvatelný a lze ho vyčistit a používat opakovaně.

Vyjímatelná baterie s extra dlouhou výdrží

Vysavač disponuje vyjímatelnou Li-Ion baterií s kapacitou 2500 mAh, která zajistí provoz vysavače až po dobu 90 minut. Váš byt nebo dům tak uklidíte bez nutnosti přerušení úklidu.

Držák na stěnu

Salente SmartDust 3.1 je dodáván s praktickým držákem na stěnu s integrovaným napájecím konektorem a s držáky na příslušenství.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ vysavače  Tyčový
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
0,7 litry
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
400 W
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
78 dB
Napájení 
Příslušenství 
Hubice na čalounění  Ano
Štěrbinová hubice  Ano
Štětinový kartáč  Ano
Funkce 
Regulace sání  Ano
Ostatní 
Výška  113 cm
Šířka  25 cm
Hloubka  26,5 cm
Hmotnost  2,9 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi