Produkt je vyřazen!
 

 

Rowenta CV5930F0

Exa kód : ROW167310
 
 
 
 

 

Rowenta CV5930F0
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
ROWENTA CV5930F0 Fén s příkonem 2100 W a s pokročilou technologií Effiwatts, Ionizátor redukující statickou elektřinu, Nastavení Thermo Control pro ochranu vlasů.
 
 

899 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

743 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ROWENTA CV5930F0 Fén s příkonem 2100 W a s pokročilou technologií Effiwatts, Ionizátor redukující statickou elektřinu, Nastavení Thermo Control pro ochranu vlasů.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Rowenta

Exa kód:ROW167310
Kód výrobce:CV5930F0
 

 

Rowenta CV5930F0 Powerline

Fén Rowenta Powerline byl navržen tak, aby vás vypravil do světa v té nejlepší formě, s notnou dávkou sebevědomí a lesklých vlasů, za kterými se budou lidé otáčet. Fén má vestavěnou technologii ionizátoru, který do vašich vlasů vypustí miliony negativních iontů a redukuje tak statickou elektřinu, takže budou vlasy hladké, poddajné a plné zářivého lesku. Vysoce účinné vysoušení bez námahy, s energeticky úspornou technologií Effiwatts a celou řadou inteligentních funkcí.

Účes plný zářivého lesku
Výjimečný vzhled máte na dosah ruky, s vysoce výkonným ionizátorem redukujícím statickou elektřinu a rozlétanost pro hladké a poddajné vlasy doplněné zářivým leskem.

Vysoce výkonné vysoušení
Chcete-li dosáhnout efektivního vysoušecího výkonu s menší spotřebou energie, objevte výkon sušení, na který se můžete spolehnout každý den díky pokročilé technologii Effiwatts.

Dlouhotrvající styl
Funkce závěrečného shotu chladného vzduchu zafixuje účes, aby déle vydržel a byl stále krásný.

Snadné použití
Díky 6 nastavením kombinujícím 3 teploty a 2 úrovně rychlosti máte nad účesem kontrolu snazší než kdy předtím – můžete při fénování regulovat proud vzduchu i teplotu.

Zdravé a chráněné vlasy
Nastavení Thermo Control udržuje vaše vlasy chráněné tím, že nabízí ideální teplotu, která denně zachovává jejich přirozenou krásu

Precizní styling
Dokončete styling pomocí nástavce s koncentrátorem pro koncentrovaný proud vzduchu, který zajišťuje přesné vysoušení a perfektní výsledky.

Maximální objem
Nástavec s difuzérem dodává objem vlnitým vlasům a nabízí tedy další způsob, jak podtrhnout přirozenou krásu vašich vlasů.

Snadné čištění
Odnímatelná mřížka pro bezproblémové čištění a dlouhotrvající výkonnost přístroje.

Pohodlné a snadné používání
Kabel o délce 1,8 m nabízí vysokou úroveň volnosti pohybu, s pokročilým ergonomickým designem pro pohodlnější uchopení a snazší a pohodlnější fénování.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fén
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi