Remington S6755 Sleek & Curl Manchester United

Exa kód : REM165353
 
 
 
 

 

Remington S6755 Sleek & Curl Manchester United
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Žehlička na vlasy, zaoblený design žehlicích ploch ideální pro žehlení i natáčení, keramický povrch s titanem – 10× více keramiky* pro 2× hladší skluz*, digitální kontrola teploty na displeji, 150–230 °C
 
 

1 282 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 060 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 64  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Žehlička na vlasy, zaoblený design žehlicích ploch ideální pro žehlení i natáčení, keramický povrch s titanem – 10× více keramiky* pro 2× hladší skluz*, digitální kontrola teploty na displeji, 150–230 °C

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165353
Kód výrobce:S6755
 

 

ŽEHLIČKA NA VLASY SLEEK & CURL MANCHESTER UNITED
Už vás nebaví vybírat si mezi hladkými, rovnými vlasy a krásnými kadeřemi? Žehlička na vlasy Sleek & Curl Manchester United zajistí,že můžete mít každý den jiný účes

Rozlučte se se zadrháváním žehličky na vlasech během tvorby vašeho účesu. Dlouhé tenké keramické destičky s titanovým povrchem a s 10x více keramiky zajistí 2x hladší skluz*. Unikátní zaoblený design je ideální pro žehlení i natáčení. Vyberte si ideální teplotu pro vaše vlasy v rozmezí 150°C - 230°C a „Ukažte své já”.

Po zapnutí žehličky nemusíte dlouho čekat. Ultrarychlé zahřátí během 15 sekund vám umožní experimentovat s různými styly.

Řada pro péči o vlasy Remington Manchester United je idálním dárkem pro všechny fotbalové fandy. Žehlička v unikátním designu v klubových barvách a s ikonickým logem je perfektním doplňkem této řady. Jedná se oficiální Manechester United produkt.

UNIKÁTNÍ ZAOBLENÝ DESIGN
Unikátní zaoblený design žehličky Sleek & Curl Manchester United vám umožní nejen pohodlné rovnání vlasů, ale ani natáčení nebylo nikdy snazší. Zaoblený kryt žehlicích ploch pomáhá vašim loknám zchladnout, což vám umožní dosáhnout krásných vlnitých objemných výsledků a opravdu ukázat “Své pravé já”.

KERAMICKÝ POVRCH S TITANEM
Ať už si vytváříte lokny nebo uhlazený rovný účes, žehlička na vlasy Sleek & Curl Expert má 10x více keramiky* pro 2x hladší skluz*. Můžete se proto už rozloučit se zacuchanými vlasy během stylingu.

VARIABILNÍ TEPLOTA
Ultrarychlé zahřátí do 15 vteřin vám zajistí, že nebudete nikdy dlouho čekat na vytváření vašeho stylingu. Digitální displej vám umožní snadný výběr ideální teploty pro vaše vlasy v rozmezí 150 - 230 °C. Jakmile si vyberete optimální teplotu, můžete použít zámek teploty pro jednoduchý styling.

Vlastnosti
Oficiální produkt Manchester United
Zaoblený design žehlicích ploch ideální pro žehlení i natáčení
Keramický povrch s titanem – 10× více keramiky* pro 2× hladší skluz*
Digitální kontrola teploty na displeji, 150–230 °C
Zámek teploty k ochraně před nechtěnou změnou
Funkce pro rychlé nastavení nejvyšší teploty
Rychlé zahřátí do 15 sekund
Úzké, 110 mm dlouhé plochy
Uzamykatelný kloub žehlicích kleští pro skladování
Univerzální napětí
Automatické bezpečnostní vypnutí po 60 minutách
Otočný kabel
Žáruvzdorná podložka a pouzdro na skladování
5+1 let záruka


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Žehlička na vlasy
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi