Remington S5901

Exa kód : REM165420
 
 
 
 

 

Remington S5901
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Dopřejte vašim vlasům perfektní hladkost s žehličkou na vlasy Coconut Smooth. Má zdokonalené keramické destičky s mikrokondicionéry obohacenými kokosem, takže snadno vytvoříte účesy, které vydrží bez krepatění celý den.
 
 

855 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

707 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dopřejte vašim vlasům perfektní hladkost s žehličkou na vlasy Coconut Smooth. Má zdokonalené keramické destičky s mikrokondicionéry obohacenými kokosem, takže snadno vytvoříte účesy, které vydrží bez krepatění celý den.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165420
Kód výrobce:S5901
 

 

Žehlička na vlasy Coconut Smooth

Dopřejte vašim vlasům perfektní hladkost s žehličkou na vlasy Coconut Smooth. Má zdokonalené keramické destičky s mikrokondicionéry obohacenými kokosem, takže snadno vytvoříte účesy, které vydrží bez krepatění celý den*. Je připravena k použití za 15 sekund, takže už nikdy nebudete muset čekat, než začnete s úpravou svého účesu, abyste se mohla cítit skvěle. Dokonce si můžete přizpůsobit teplotu přesně pro svůj typ vlasů – snadno si vyberete z 9 nastavení teploty až do 230 °C.

Keramický povrch obohacený výtažky z kokosu

Díky žehličce na vlasy Coconut Smooth ochráníte své vlasy před každodenní vlhkostí a užijete si dokonale hladké a lesklé účesy. Zdokonalené destičky s keramickým povrchem s mikrokondicionéry naplněnými kokosem zkrotí vaše vlasy a zajistí vám celodenní ochranu proti krepatění.

Ultrarychlé zahřátí

Není třeba ztrácet čas a čekat, kdy budete moct začít s úpravou účesu. Žehlička na vlasy Coconut Smooth je vybavena ultrarychlým zahřátím, takže můžete upravovat své vlasy bez čekání. Je připravena k použití za 15 sekund, takže svůj účes vytvoříte rychle a sebevědomě.

Digitální nastavení teploty

Žehlička Coconut Smooth nabízí teplotu pro každý typ vlasů, takže snadno vyberete tu správnou přesně pro vás. Díky digitálnímu nastavení teploty můžete vybírat z 9 možností až do 230 °C. Ať už máte jemnější vlasy, kterým k narovnání stačí nižší teplota, nebo máte hustší vlasy, které potřebují zkrotit trochu vyšší teplotou, s žehličkou Coconut Smooth můžete vždy zvolit optimální teplotu, abyste svůj účes vytvořili rychle a snadno.

Vlastnosti

  • Zdokonalené keramické destičky s kokosovými mikrokondicionéry pro celodenní ochranu proti krepatěn*
  • Ultrarychlé zahřátí – připravena k použití za 15 sekund
  • Digitální nastavení teploty - 9 nastavení až do 230 °C pro všechny typy vlasů
  • Funkce teplotního zámku
  • Funkce Turbo Boost
  • Zámek destiček
  • Automatické bezpečnostní vypnutí po 60 minutách
  • Delší 110m plovoucí destičky pro rovnoměrný tlak při tvarování účesu
  • Pouzdro pro snadné uložení
  • Otočný kabel a univerzální napětí
  • Záruka 3 + 1 rok navíc**

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Žehlička na vlasy
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi