Produkt je vyřazen!
 

 

Remington S3580

Exa kód : REM165391
 
 
 
 

 

Remington S3580
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyto krepovací kleště Remington S3580 dodají Vašim vlasům nejen objem, ale také atraktivní styl plný vlnek. A díky čtyřnásobné ochraně Vám zaručí hladky skluz a Vaše vlasy budou vypadat zářivě a zdravě.
 
 

1 390 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 149 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 69  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tyto krepovací kleště Remington S3580 dodají Vašim vlasům nejen objem, ale také atraktivní styl plný vlnek. A díky čtyřnásobné ochraně Vám zaručí hladky skluz a Vaše vlasy budou vypadat zářivě a zdravě.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165391
Kód výrobce:S3580
 

 

Krepovací kleště

Dopřejte svým vlasům nepřekonatelný objem a atraktivní styl plný zářivých vlnek s krepovacími kleštěmi značky Remington.

Užijte si snadný styling a při tom pečujte o své vlasy s krepovacími kleštěmi, které vám poskytnou čtyřnásobnou ochranu v porovnání s běžným povrchem stylingových ploch, a to díky keramickému povrchu s turmalínem, který je antistatický a zaručí vám hladký skluz styleru po vlasech. Pomáhá rovnoměrně rozložit teplo a minimalizovat zadrhávání, výsledkem tak budou ještě zářivější a zdravěji vypadající vlasy.

Široké plochy vám umožní upravovat více vlasů jedním tahem, což znamená méně času stráveného stylingem a vy se tak můžete věnovat více vašim oblíbeným aktivitám. Pouhých 30 sekund potřebných k nahřátí znamená, že budete připravena během chviličky. A díky okamžitému objemu a krásným vlnkám je dnům, kdy vám vlasy kazily náladu, nadobro konec. Dokonce i když máte velmi naspěch!

Pomocí tlačítka si můžete zvolit ideální teplotu podle typu svých vlasů. Ochranná podložka a automatické vypnutí po 60 minutách se zase postarají o bezpečnost, na kterou můžeme ve spěchu každý občas zapomenout.

Keramický povrch s turmalínem
Keramický povrch krepovacích kleští je antistatický, obsahuje turmalín i iontovou technologii a dosáhete s ním hladkého skluzu bez zadrhávání vlasů. To vše vám zaručí nejen rovnoměrný a rychlý styling, ale především udržíte vaše vlasy zdravé, bez krepatění a dodáte jim požadovaný objem i atraktivní styling plný zářivých vlnek.

Široké plochy pro rychlejší a efektivnější styling
Krepovací kleště značky Remington mají široké plochy, díky kterým strávíte méně času vytvářením vašeho vytouženého účesu. Místo nekonečné úpravy před zrcadlem se můžete více věnovat vašim oblíbeným aktivitám!

VÍCE INFORMACÍ

  • Povrch se 4násobnou ochranou*: anti-statický účinek, keramika, turmalín a ionizace, hladký skluz bez zadrhávání
  • Kolečko pro nastavení teploty
  • LED indikátor připravenosti
  • Nastavitelná teplota (150-220 °C)
  • Široké plochy pro rychlý styling
  • Připravena k použití již za 30 sekund
  • Automatické bezpečnostní vypnutí po 60 minutách
  • Funkce uzamknutí ploch pro snadné skladování
  • Univerzální napětí
  • Ochranná podložka
  • 1,8m otočný kabel
  • Záruka 3 + 1 rok

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi