Remington R4000 Style Series R4

Exa kód : REM165357
 
 
 
 

 

Remington R4000 Style Series R4
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Rotační strojek, duální čepele, hlava s antimikrobiálním okolím, flexibilní čepele a výkyvná hlavice, vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami, ergonomický desig, bezdrátový, až 45 minut provozu
 
 

1 108 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

916 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 55  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rotační strojek, duální čepele, hlava s antimikrobiálním okolím, flexibilní čepele a výkyvná hlavice, vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami, ergonomický desig, bezdrátový, až 45 minut provozu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165357
Kód výrobce:R4000
 

 

ROTAČNÍ STROJEK STYLE SERIES R3
ám poskytne maximální kontakt s pokožkou a úplné pohodlí? Pak je rotační strojek Style Series R4 odpovědí na hladké a čisté oholení.

Díky duálním čepelím, které při holení poskytují lepší pokrytí, budete schopni oholit větší plochu za menší čas. Antimikrobiální ochranný systém pomáhá chránit a pečovat o vaši pokožku při holení, a zajišťuje tak čistší a citlivější oholení.

S flexibilními čepelemi a vylepšenému výklopnému krku si můžete užívat dokonalého pohodlí při holení každé kontury obličeje. Strojek Style Series R4 má dokonce ergonomický design, díky němuž dokonale padne do vaší ruku.

Pokud dáváte přednost krátkému strništi, pak jistě oceníte nástavec pro vzhled třídenního strniště. Tento nástavec, který se připevňuje k hlavici strojku, zajistí, aby bylo vaše strniště zkráceno na správnou délku.

Vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami si poradí se všemi vousy či chloupky. Je navržen tak, abyste si s ním mohli vytvářet různé styly. Můžete se s ním oholit dohladka, přizpůsobit kontury obličeje, zastřihnout kotlety nebo oholit zbloudilé chloupky. Čepele s komfortním zakončením zase zajistí, že o vaši pokožku bude šetrně postaráno bez ohledu na styl, který si právě vytváříte.

Rotační strojek Style Series R4 je bezdrátový pro úplnou svobodu stylingu. Díky 45minutovému provozu máte dostatek času na zdokonalení vašeho looku. Stačí si jen hlídat kapacitu baterie pomocí třífázového LED indikátoru.

100% voděodolnost umožňuje vzít si strojek s sebou do sprchy a neztrácet tak čas. Strojek tak můžete opláchnout mezi jednotlivým použitím a také použít pohodlný čisticí kartáček, abyste udrželi strojek ve špičkovém stavu.

S rotačním strojkem Style Series R4 budete vždy bez námahy skvěle hladce oholen.

POHODLÍ I VŠESTRANOST
100% voděodolný, holicí strojek Style Series R4 vám poskytne pohodlí i všestrannost jak při snadném čištění, tak při mokrém / suchém použití*. Vezměte si do sprchy s sebou i náš holicí strojek a spojte tak příjemné s užitečným

PERSONALIZOVANÝ STYL
Vytvořte si různé looky s holicím strojkem Style Series R4, který vám poskytne všestranný výkon. S výklopným zastřihovačem a nástavcem pro vzhled třídenním strniště si můžete vychutnat úhledně zastřižené kontury vousů i upravené strniště.

VÍCE INFORMACÍ
Duální čepele
Hlava s antimikrobiálním okolím
Flexibilní čepele a výkyvná hlavice, která se přizpůsobí konturám obličeje
Vylepšená výkyvná hlavice
Vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami
Ergonomický design – pro pohodlné uchopení
Bezdrátový
Až 45 minut provozu
Doba nabíjení 4 hodiny
Třífázový LED indikátor kapacity baterie
Nástavec pro vzhled třídenního strniště
100% voděodolný
Čisticí kartáček
2 + 1 rok záruky


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi